Lazio-Galatasaray maçına doğru

Lazio-Galatasaray maçına doğru
İtalyan temsilcisi Lazio, Galatasaray karşılaşmasının hazırlıklarına devam etti

ROMA (AA) - İtalyan kulübü Lazio, 18 Şubat Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Laziolu futbolcular, teknik direktör Stefano Pioli yönetiminde Formello’daki tesislerinde gerçekleşen antrenmanda, 5’e 2 top kapma oyunu oynadı ve hücum organizasyonları üzerine çalıştı.

Sakatlığı geçen Sırp stoper Milan Bisevac’ın da takımla çalışmalara başladığı ve teknik direktör Pioli’nin Galatasaray karşısına süreceği 11 üstünde çalışmalarını yoğunlaştırdığı öğrenildi.

İtalyan temsilcisi, akşam saatlerinde taktik ağırlıklı bir idman daha yapacak ve maç için yarın İstanbul’a doğru yola çıkacak. Mavi-beyazlı takım, yarın akşam maçın oynanacağı Türk Telekom Arena'da son antrenmanını gerçekleştirecek.

Galatasaray ile Lazio arasındaki Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçı, 18 Şubat Perşembe günü İstanbul'da, rövanşı ise 25 Şubat Perşembe günü Roma'da oynayacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.