Lefkoşa Büyükelçisi Kanbay'dan Bakan Berova'ya ziyaret

Lefkoşa Büyükelçisi Kanbay'dan Bakan Berova'ya ziyaret
LEFKOŞA (AA) - Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Derya Kanbay, KKTC Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Özdemir Berova'yı makamında ziyaret etti.Büyükelçi...

LEFKOŞA (AA) - Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Derya Kanbay, KKTC Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Özdemir Berova'yı makamında ziyaret etti.

Büyükelçi Kanbay, ziyarette yaptığı konuşmada, Berova'ya yeni koalisyon hükümetinde görev almasından dolayı başarı diledi.

Türkiye ile Lefkoşa Büyükelçiliğinin her zaman Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığına destek olmaya devam edeceğini kaydeden Kanbay, her şeyin eğitimle başladığını bildirdi.

Kanbay, Kıbrıs Türk halkının varlığı, geleceği ve gelişimi için milli eğitim ve kültürün son derece önemli olduğunu belirterek, Bakan Berova ile birlikte güzel işler yapacaklarına inandığını ifade etti.

Berova da Kanbay'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kıbrıs Türk halkının bugün Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti devleti yapısı altında varlığını sürdürmekten büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Bakan Berova, Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığının ülke genelinde yapacağı çalışmalarda her zaman olduğu gibi bundan sonra da Türkiye Cumhuriyeti ile Lefkoşa Büyükelçiliğinin desteklerine ihtiyaç duyacağını sözlerine ekledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.