Letonya - Türkiye maçı ne zaman hangi kanalda?

Letonya - Türkiye maçı ne zaman hangi kanalda?
Letonya - Türkiye maçı, EURO 2016 elemelerinde dönüm noktası niteliğinde. Bu önemli Letonya - Türkiye maçı ne zaman ve hangi kanalda?

A Milli Takımımız, EURO 2016 elemelerindeLetonya'ya konuk oluyor. Letonya - Türkiyemaçı pazartesi saat 21:45'te şifresiz olarak Show TV kanalında olacak.

 

Önce deplasmanda İzlanda'ya, sonra Kadıköy'de Çek Cumhuriyeti'ne kaybeden Türkiye, 0 puanla grupta son sırada yer alırken, Türkiye'den sonra en düşük puana sahip Letonya ise 1 puanla Letonya - Türkiye maçına hazırlanıyor. 

Letonya - Türkiye maçı ne zaman, hangi kanalda?

Letonya - Türkiye maçı 13 Ekim Pazartesi günü saat 21:45'te oynanacak ve Show TV kanalından naklen yayınlanacak.

Pazartesi günü oynanacak ve Show TV kanalından yayınlanacak Letonya - Türkiye maçını İskoç hakem Robert Madden yönetecek. Madden’in yardımcılıklarını Alan Mulvanny ve Alastair Mather üstlenecek. Maçın 4. hakemliğini ise David McGeachie yapacak. İlave yardımcı hakemler ise Kevin Clancy ve Andrew Dallas olacak.

Letonya - Türkiye maçı öncesi son durum

Türkiye, Kadıköy'de Çek Cumhuriyeti'ne 1-2 kaybederek sahadan puan almadan ayrıldı.

Letonya sahasında İzlanda'ya 3-0 yenildi. Konuk ekibin gollerini 66. dakikada Sigurdsson, 77. dakikada Gunnarsson ve 90. dakikada Gislason kaydetti. Bu sonuçla İzlanda gruptaki liderliğini sürdürdü.

A Grubu'nda 13 Ekim'de oynanacak maçların programı ise şöyle:

Kazakistan-Çek Cumhuriyeti

İzlanda-Hollanda

 

Kaynak : Haber7

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.