Levent Gültekin: "CHP seçmeni tıpış tıpış oy verecek. Biz piyonuz!"

Levent Gültekin: "CHP seçmeni tıpış tıpış oy verecek. Biz piyonuz!"
 Editör
CHP yönetiminin aday dayatmalarına sert tepki gösteren Levent Gültekin, "CHP seçmeni tıpış tıpış oy verecek. Gönüllü kölelik böyledir. Biz piyonuz" dedi

Muhalefete yakınlığı ile bilinen ancak son dönemlerde CHP'ye yönelik sert eleştirileri nedeniyle artık kendi sosyal medya kanalından mesleğini devam ettirmek durumunda kalan gazeteci Levent Gültekin, özelde CHP, genelde muhalefet seçmeni için "tıpış tıpış oy verecekler" yorumunda bulundu.

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlere ilişkin kendi Youtube kanalında yorum yapan Levent Gültekin, CHP yönetiminin "Tıpış tıpış oy verecekler" anlayışıyla dayatma içinde olduğunu ifde ederektepki gösterdi.

"BİZ PİYONUZ. BİZ GÖNÜLLÜ KÖLEYİZ"

Gültekin şunları söyledi:

  • Muhalif seçmen tıpış tıpış oy veriyor. Çankaya'da, Beşiktaş'ta, Kadıköy'de, İzmir'de... " Kuzu kuzu oy vereceksin diyorlar.

ÇANKAYA

Çankaya'ya kendi adamını koyuyorlar. 22 aday adaylığı var. Ultimatom vermişler partiye. O çocuk adaylık başvurusu bile yapmamış Çankaya'da. Partiye bakar mısın. 22 aday var. Gitmiş çalışmış. Kapı kapı gezmiş. Para harcamış. Pankart asmış. Kendini tanıtmış. Teşkilatla bir bağ kurmuş. Ama bu çocuk olacak dediler.

  • Bence muhalefete oy verecek olanlar şunu düşünsünler: "Biz ne yapıyoruz. Biz Gürsel Tekin'e 30 yıldır koltuk vermekten ne yaptık. Biz Veli Ağbaba'ya pozisyon sağlamaktan başka ne yaptık. Biz Özgür Özel gibi bir adama kendi avukatını Çankaya'ya aday koysun diye sadece..."

BİZ GÖNÜLLÜ KÖLEYİZ

  • Biz piyonuz. Biz gönüllü köleyiz seçmenler olarak. Gönüllü kölelik böyledir. En mertini Kemal Bey yapmıştı: 'Tıpış tıpış vereceksiniz.' Tıpış tıpış verecekler şimdi..."

"AFEDERSİNİZ; ODUN DAHİ KOYSA CHP'YE OY VERİRİZ"

Levent Gültekin'in açıklamaları, İzmir'deki bir sokak röportajında kendilerine mikrofon uzatılan CHP'li 4 kadın seçmenin, "Çok Afedersiniz; CHP bir odun dahi koysa biz ona oy vereceğiz", "Oduna da oy veririz yani" sözlerini akıllar getirdi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.