LG G2 için Lollipop Yayınlandı

LG G2 için Lollipop Yayınlandı
Merakla beklenen LG G2 Android 5.0 güncellemesi yayınlandı.Nisan ayının ilk haftasında Avrupa da yayınlanan LG G2 Android 5.0 güncellemesi Lollipop en sonunda Türkiye içinde yayınlandı

Merakla beklenen LG G2 Android 5.0 güncellemesi yayınlandı.Nisan ayının ilk haftasında Avrupa da yayınlanan LG G2 Android 5.0 güncellemesi Lollipop en sonunda Türkiye içinde yayınlandı.

LG G2 Android 5.0

LG'nin G2 için nisan başında Avrupa'da dağıtıma sunduğu Android 5.0 Lollipop güncellemesi nihayet ülkemiz kullanıcılarıyla buluştu. LG PC Suite üzerinden dağıtımı sağlan güncelleme G2'ye ait arayüzü tamamen değiştiriyor. LG G2 güncelleme sonrası G3'te yer alan UX 3.0 kullanıcı arayüzüne kavuşurken performans noktasında da ciddi gelişmeler yaşanıyor.

İŞTE YENİLİKLER

Yenilenen arayüzün yanı sıra Materyal Tasarım'ın renk düzenleri, Android 5.0 animasyonları, geliştirilmiş bildirim ekranı, yeni bildirim stili, güvenlik geliştirmeleri, yeniden dizayn edilen son uygulamalar menüsü, ART sanal makinesi ve daha birçok iyileştirme güncelleme kapsamında yer alıyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.