Libya'da ambulans uçak düştü: 3 ölü

Libya'da ambulans uçak düştü: 3 ölü
BİNGAZİ (AA) - Libya'nın doğusundaki El-Beyda kentinde ambulans uçağın düşmesi sonucu aralarında Tobruk merkezli Temsilciler Meclisine bağlı Genelkurmay...

BİNGAZİ (AA) - Libya'nın doğusundaki El-Beyda kentinde ambulans uçağın düşmesi sonucu aralarında Tobruk merkezli Temsilciler Meclisine bağlı Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Abdurrazık en-Nazuri'nin oğlunun da bulunduğu 3 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Askeri kaynaklardan alınan bilgiye göre, 7 kişiyi taşıyan ambulans uçak El-Beyda kentindeki El-Ebrak hava üssünde inişe geçtiği sırada düştü. Uçakta bulunan aralarında Tümgeneral Nazuri'nin oğlu Muhammed en-Nazuri'nin de olduğu 3 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi ise ağır yaralandı.

Bingazi kentindeki Benina üssünden havalanarak Tobruk'taki Cemal Abdunnasır üssüne bir süreliğine iniş yapan, ardından El-Ebrak üssüne yönelen uçağın, motorundaki bir arıza nedeniyle düşmüş olabileceği ifade edildi.

Olayla ilgili resmi açıklama yapılmadı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.