Lider üretici Teknorot Konya’da

Lider üretici Teknorot Konya’da
Binek ve hafif ticari araçlar için süspansiyon ve direksiyon parçaları üretiminde, mevcut kapasitesiyle yenileme pazarında Avrupa’nın lider üreticisi olan Teknorot, Konya’da oto yedek parçacılara ve özel servislere yönelik bir seminer gerçekleştirdi.

1992 yılında, yüzde 100 Türk sermayesi ile sektör yolculuğuna başlayan Teknorot, geçtiğimiz günlerde Konya’da oto yedek parçacıları ve özel servisleri kapsayan bir seminer gerçekleştirdi. Rixos Otel’de gerçekleşen seminerde Teknorot Pazarlama ve Satış Müdürü Sn. Emrah İşbilir, Yurtiçi Pazarlama ve Satış faaliyetleri hakkında, Kalite Müdürü Sn. Serdar Yücel ise Kalite Yönetim Sistemi hakkında sunum gerçekleştirdiler.

Teknorot Satış Sonrası Hizmetler ekibinin bölgede aktif olarak faaliyet gösteren bayilerinin satış ekibi ile koordineli olarak çalıştığı seminere bölgeden ciddi bir katılım gerçekleşti. Seminerde Teknorot ile ilgili son gelişmeler paylaşılırken Teknorot’un kalite prensipleri ile ilgili detaylı bilgiler de misafirlere aktarıldı.

Seminer, fasıl eşliğinde yenen akşam yemeğinin ardından sona erdi.

(Haber: Ebrar Küçükakın)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.