LİGE DÖNDÜK

LİGE DÖNDÜK
Hafta içerisinde tarihi bir maça çıkarak Shakhtar Donetsk ile karşılaşan Atiker Konyaspor, Avrupa macerasına 1-0’lık mağlubiyetle başladı. Bu yenilgiyi unutmak isteyen yeşil-beyazlılar, lig maçında Gençlerbirliği ile bugün kendi evinde mücadele edecek.

Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında bugün sahasında Ankara ekibi Gençlerbirliği’ni konuk ediyor. Hafta içerisinde UEFA Avrupa Ligi’nde Shakhtar Donets ile grubun ilk maçına çıkan ve iyi mücadelesine rağmen 1-0 mağlup olan yeşil-beyazlılar, bu maçı unutarak lige odaklandı. Ligde şu ana kadar 1 galibiyet alan, 2 de beraberlik elde eden Atiker Konyaspor’un 5 puanı bulunuyor. Temsilcimiz, Ankara ekibi karşısında 3 puan alarak taraftarına Avrupa’da 1-0 yenildikleri Shakhtar Donetsk maçını unutturmak istiyor. Atiker Konyaspor ile Gençlerbirliği saat 17.00’de Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını Hakan Yemişken ile Yusuf Bozdoğan yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Serkan Çınar olacak.

29. RANDEVU
Atiker Konyaspor bugün evinde karşılaşacağı Gençlerbirliği ile Süper Lig’de 29. randevusuna çıkacak. Yeşil-beyazlılar ile Gençlerbirliği bugüne kadar Süper Lig’de 28 kez karşılaştı.  Süper Lig tarihinde oynadığı 28 maçta rakibini 8 maçta mağlup eden yeşil-beyazlı ekip sahadan 11 kez yenik ayrıldı. İki takım arasında oynanan 9 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Geçtiğimiz sezon Konya’da oynanan maç 0-0 berabere biterken, Ankara’da oynanan maçı temsilcimiz 1-0 kazanmıştı. İki takım bu sezon TSYD Turnuvası finalinde karşılaşmış ve maçı başkent ekibi 2-1 kazanarak kupayı müzesine götürmüştü.

AYDINUS İLE 20. MAÇ

Atiker Konyaspor-Gençlerbirliği maçını yönetecek hakem Fırat Aydınus, bugün temsilcimizin 20. maçında düdük çalacak. Konyaspor, bugünkü maçının hakemi Fırat Aydınus ile 20.maçına çıkacak. Aydınus’un yönettiği 19 maçta Konyaspor 9 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 yenilgi aldı. Deneyimli hakem söz konusu bu maçlarda yeşil-beyazlı oyunculara 2 kırmızı ve 56 sarı kart gösterdi. Fırat Aydınus geçtiğimiz sezon Atiker Konyaspor’un evinde 4-1 yenildiği Galatasaray ve 2-0 yendiği Trabzonspor maçlarında düdük çalmıştı.

KOCAMAN ROTASYON YAPABİLİR
Hafta içinde zorlu Shakhtar Donetsk maçına çıkan Atiker Konyaspor’da teknik patron Aykut Kocaman, kadroda rotasyona gitmesi bekleniyor. Kocaman, Gençlerbirliği karşısında kadro avantajını kullanarak, forma şansı bekleyen diğer oyunculara da fırsat verecek.

BİLET SATIŞLARI SÜRÜYOR

Atiker Konyaspor’un bugün Gençlerbirliği ile oynayacağı karşılaşmanın bilet satışı devam ediyor. Dün başlayan bilet satışları maç saatine kadar devam edecek. www.passo.com.tr ve stadyum gişelerinden satılacak ve Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda saat 17.00’da başlayacak maçın bilet fiyatları 20 ile 100 TL arasında değişiyor. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.