Lige döndüler

Lige döndüler
Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur mücadelesinde Gümüşhanespor’a mağlup olarak gruplara kalma şansını yitiren Anadolu Selçukspor, ligde yükselişe geçmek istiyor. Yeşil-beyazlılar, Keçiörengücü deplasmanında sürpriz peşinde

Gümüçhanespor’a 2-1 mağlup olarak Ziraat Türkiye Kupası’na 3. turda veda eden Anadolu Selçukspor, gözünü tekrar lige çevirdi. Yeşil-beyazlılar, Spor Toto 2. Lig’in 9. haftasında cuma günü Keçiörengücü’ne konuk olacak. İki maçtır kazanamayan Anadolu Selçukspor, başkent ekibini yenerek çıkışa geçmeyi hedefliyor.

HEDEF KAYBETMEMEK

Geçtiğimiz hafta, 17. sırada bulunan Anadolu Üsküdar ile evinde golsüz berabere kalarak büyük bir sürprize imza atan Anadolu Selçukspor, bu puan kaybını Keçiörengücü deplasmanında telafi etmek istiyor. Yeşil-beyazlılar, liderden puan ya da puanlar kopararak ligde üst sıralara tırmanmayı amaçlıyor. Temsilcimiz, 8 maçta topladığı 11 puanla sekizinci sırada yer alıyor.

LİDERDEN İLK YENİLGİ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’un lideri olan Keçiörengücü, bu sezon ilk ve tek yenilgisini geçtiğimiz hafta Amed Sportif deplasmanında aldı. İkinci yarının başında 10 kişi kalan eflatun-beyazlılar, rakibine 2-0’lık skorla boyun eğdi. Öte yandan Keçiörengücü, gördüğü kırmızı kartlarla da dikkat çekiyor. Başkent ekibi, Amed Sportif maçının haricinde Ofspor ve Sivas Belediyespor karşılaşmalarında da 10 kişi kalmıştı. Keçiörengücü 8 maçta topladığı 17 puanla lider durumda. (Emre Tanrıver)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.