LİGE KUPA MOLASI

LİGE KUPA MOLASI
Ligde oynanan Trabzonspor maçıyla başarılı Konyaspor’dan kesitler sunan yeşil-beyazlı ekip, sergiledikleri güzel futbolu Sivasspor maçına da yansıtmak istiyor. Temsilcimiz, zorlu deplasmanda iyi bir sonuç alıp final yolunda avantajı yakalamak amacında

Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek final heyecanı bugün başlıyor. Yarı final yolunda avantaj yakalamak isteyen Atiker Konyaspor da yarın Sivasspor ile karşılaşacak. Bu yıl hedefini final olarak koyan yeşil-beyazlı ekip, rakibini deplasmanda mağlup ederek avantajı yakalamak istiyor. Hafta sonu zorlu Trabzonspor karşısında galibiyeti kaçıran temsilcimiz, Sivas karşısında devamını getirerek iyi bir skorla evinde dönmeyi hedefliyor.

ESKİ KONYASPOR GERİ DÖNDÜ

Haftalar sonra Trabzonspor maçında iyi bir mücadele sergileyen Atiker Konyaspor, geri dönüş sinyali verdi. Sergilenen güzel futbolla yeniden taraftarlarını heyecanlandıran yeşil-beyazlı ekip, Sivasspor galibiyetiyle de futbolunu taçlandırmak istiyor. Diğer yandan yönetimsel anlamda sıkıntılar yaşansa da temsilcimiz kulaklarını tıkayarak sadece sahaya odaklanmak amacında. Bu anlamda sadece Sivas maçına kenetlenen Anadolu Kartalı, kupadaki final yolunda ciddi avantaj yakalamak istiyor.

KOCAMAN’DAN MORAL

Son haftalarda yaşanan sıkıntıların arından futbolcularıyla bir konuşma yapan teknik direktör Aykut Kocaman moral verdi. Ligde yaşanan düşüşün gayet normal bir durum olduğunu dile getiren tecrübeli çalıştırıcı, yeniden çıkış yakalayacak güçte olduklarını söyledi. Trabzonspor maçında sergilenen futboldan dolayı memnun olduğunu da belirten Kocaman, futbolcularından aynı istek ve mücadeleyi Sivasspor karşısında da sahaya yansıtmalarını istedi. (Seda Erciş)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.