Likya Yolu'nda Kaybolan Turistler Bulundu

Likya Yolu'nda Kaybolan Turistler Bulundu
Antalya'nın Kemer ilçesinde yürüyüş yaptıkları sırada kaybolan İran uyruklu baba-oğul, yaklaşık 5 saat sonra jandarma tarafından bulundu

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Kemer ilçesinde yürüyüş yaptığı sırada kaybolan İran uyruklu iki turist jandarma tarafından bulundu.

Alınan bilgiye göre, saat 11.00 sıralarında Tekirova Mahallesi'nden yürüyüş yapmak için Likya Yolu'na giden İran uyruklu Shahriar Azimi (36) ile babası İraj Azimi (79), belli bir süre yürüdükten yollarını kaybetti.

Akşam 18.00 sıralarında kaybolduklarını anlayan baba ile oğlu, 112 Acil Çağrı Merkezinden yardım istedi. Tekirova Jandarma Karakol Komutanlığı, kaybolan İranlı turistleri bulmak için arama kurtarma çalışması başlattı.

Jandarma ekipleri, İranlı turistlere yaklaşık 5 saat sonra Maden Koyu yakınlarında ulaştı. Jandarma karakoluna getirilen İranlı turistlere su verildi. Sağlık durumlarının iyi olduğu gözlenen turistler, karakoldaki işlemlerinin ardından kaldıkları otele götürüldü.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.