Londra'daki Terör Saldırısı

Londra'daki Terör Saldırısı
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu: - "Din, dil, ırk ve ülke sınırlarını gözetmeden dünyamızı tehdit eden terör ancak küresel mücadele ile yok edilebilir"

ANKARA (AA) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşanan terör saldırısına ilişkin, "Din, dil, ırk ve ülke sınırlarını gözetmeden dünyamızı tehdit eden terör ancak küresel mücadele ile yok edilebilir." ifadesini kullandı.

Bakan Müezzinoğlu, Twitter hesabındaki mesajında, Londra'daki terör saldırısını kınadığını ve hayatını kaybedenlerin acısını paylaştığını belirterek, yaralılara acil şifalar diledi.

Terörle mücadeleye değinen Müezzinoğlu, şunları kaydetti:

"Din, dil, ırk ve ülke sınırlarını gözetmeden dünyamızı tehdit eden terör ancak küresel mücadele ile yok edilebilir. Terörle küresel mücadele ihtiyacı gerçeğini sadece zarar görenler değil artık daha fazla geç olmadan tüm dünya ülkeleri kabullenmelidir. Terörle mücadelede başarı için en hassas nokta iyi terörist, kötü terörist olmadığının kabul edilmesidir. Gelecek nesillere bırakılacak en önemli miras terörden arındırılmış bir dünya olacaktır."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.