Los Vivancos Akasya Acıbadem'de gösteri yaptı

Los Vivancos Akasya Acıbadem'de gösteri yaptı
İSTANBUL (AA) - İkinci yaşını kutlayan Akasya Acıbadem, 7 İspanyol kardeşten oluşan flamenko dans topluluğu Los Vivancos'u konuk etti."Flamenko prensleri"...

İSTANBUL (AA) - İkinci yaşını kutlayan Akasya Acıbadem, 7 İspanyol kardeşten oluşan flamenko dans topluluğu Los Vivancos'u konuk etti.

"Flamenko prensleri" olarak adlandırılan grup, "Hermanos" ve "Aeternum" gösterilerinin en iyi bölümlerini bir araya getirdiği "Best of Los Vivancos" gösterisini sundu.

Topluluğu Türkiye'ye getiren menajer Sinan Ufuk Nergis, AA muhabirine yaptığı açıklamada, grubun 2007'de kurulduğunu belirterek, 2008'den itibaren 30'dan fazla kez Türkiye'de sahne aldıklarını ifade etti.

Nergis, Los Vivancos'un daha önce Cemal Reşit Rey Konser Salonunun yanı sıra Bodrum, Mersin ve Bursa'da festivallere katıldıklarını kaydederek, "İlgi çok fazla. Onun için zaten buradayız. İnsanlar seviyorlar ki sürekli davet ediliyoruz ve geliyoruz" dedi.

Topluluğun 7 kardeşten oluştuğuna vurgu yapan Nergis, şu bilgileri verdi:

"Hem müzisyen hem dansçılar. Buradaki gösteride daha önce sergiledikleri iki gösterinin en iyi bölümlerinin dışında, 12 Nisan'da Madrid'te dünya lansmanı yapılacak olan yeni gösterilerinden bir parçayı da ilk kez sergileyecekler. Ortalama 90 dakikalık bir gösteri. Full prodüksiyon. Normalde alışveriş merkezlerinde insanlar full prodüksiyon seyretmezler. Hep bir parça seyrederler. Tamamen bir gösteri. Ücretsiz bir etkinlik. Akasya Acıbadem'in 2. yaş kutlamaları için biz de sahne alıyoruz."

Dünyanın dört bir yanında sahne alan, bugüne dek 30 ülkede milyonlarca izleyiciye ulaşan grubun üyeleri, küçükken ailelerine yaptıkları gösterileri, birlikte gittikleri Barselona Dans Konservatuvarı'yla profesyonel alana taşıdı.

Eğitim hayatları Madrid'den Londra'ya, Vancouver'dan Hollanda'nın ünlü Bale Tiyatrosu'na uzanan Los Vivancos üyeleri, 2004'te bir araya gelip Los Vivancos'u kurdu.

Grup bugüne kadar ABD, Hollanda, Belçika, İngiltere, Kanada, Kolombiya, Fransa ve İspanya'da gerçekleştirdikleri gösterileriyle, beğeni topladı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.