Lösemili minik Onur'un, bir saatlik polis olma sevinci

Lösemili minik Onur'un, bir saatlik polis olma sevinci
Hemşire annesinin de görevli olduğu hematoloji servisinde tedavi gören 5 yaşındaki lösemi hastası Onur Aydoğmuş'un polis olma hayali, 1 saatliğine de olsa gerçekleşti

Hemşire annesinin de görev yaptığı çocuk hematolojisi servisinde tedavi gören 5 yaşındaki lösemi hastası Onur Aydoğmuş'un polislik hayali, 1 saatliğine gerçek oldu. Polis üniformasını giyince büyük sevinç yaşayan Onur, hastane bahçesinde tur attığı ekip aracında polislere talimatlar yağdırdı, büyüyünce polis olacağını söyledi.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Çocuk Hematoloji Bölümü hemşirelerinden Nuray Aydoğmuş'un, 8 ay önce rahatsızlanan oğlu Onur'un da lösemi hastası olduğu ortaya çıktı. Aydoğmuş, görevli olduğu servise yatırdığı oğlunun tedavisiyle diğer lösemili çocuklar gibi ilgilenmeye başladı.

Oyun oynarken hep polis olmak isteyen Onur'un bu arzusu, anne Aydoğmuş ve aynı serviste görevli meslektaşı polis eşi Gülay Çolak Kızılırmak'ın dikkatini çekti.

Onur'a sürpriz yapmak isteyen Gülay hemşirenin durumu aktardığı polis eşi, İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya'nın özel kalem müdüründen yardım talebinde bulundu. Uzunkaya, minik Onur'un hayalinin kısa bir süre de olsa gerçekleştirilmesi talimatını verdi.

Doktorundan izin alınan Onur'a, özel hazırlanan yunus timi üniforması giydirildi. İzinle 1 saatliğine hastane bahçesine çıkarılan ve kapıda bekleyen iki motosikletli yunus timi ile bir ekip aracını görünce heyecanlanan Onur, kendisini karşılayan polislere selam verdi.

Daha sonra ekip otosuna bindirilen Onur, eşlik eden polisler ile hastane bahçesinde tur attı. Elindeki telsiz ile ekiplere direktifler veren ve polis aracının ışıklarını yakarak siren çalan Onur, suçluların yakalanması için talimatlar da yağdırdı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.