Lucescu, Atiker Konyaspor'u izleyecek

Lucescu, Atiker Konyaspor'u izleyecek
A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, yarın Beşiktaş ile Atiker Konyaspor arasında oynanacak olan Süper Kupa Finali'ni izlemek üzere Samsun'a gidecek.

 A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, yarın Beşiktaş ile Atiker Konyaspor arasında oynanacak olan Süper Kupa Finali'ni izlemek üzere Samsun'a gidecek. Lucescu'ya Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı (TFF) Yıldırım Demirören de eşlik edecek. 
A Milli Takım Teknik Direktörlüğü'ne getirilen ve dün düzenlenen törenle resmi sözleşmeye imza atan Mircea Lucescu, göreve hızlı başladı. Rumen teknik adam, yarın Beşiktaş ile Atiker Konyaspor arasında oynanacak olan Süper Kupa Finali için TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile birlikte Samsun'a gidecek. 72 yaşındaki teknik adama yardımcıları Tayfur Havutçu ve Levent Şahin'in yanı sıra Genç Milli Takımlar Sorumlusu Tolunay Kafkas da eşlik edecek.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.