Lüks araçta televizyon şovu (TIKLA&İZLE)

Lüks araçta televizyon şovu (TIKLA&İZLE)
Şanlıurfa’da bir kişi yeni aldığı 65 inç ekran televizyonu lüks otomobilinin bagajına oturan kişilerin kucağında taşıması bir başka sürücü tarafından cep telefonuna kaydedildi.

Şanlıurfa’da bir kişi yeni aldığı 65 inç ekran televizyonu lüks aracının bagajına oturan kişilerin kucağında taşıması bir başka sürücü tarafından cep telefonu görüntüsüne yansıdı.

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Bamyasuyu Mahallesi 18 Mart Çanakkale Caddesinde 65 inç ekran televizyonun lüks otomobilinin bagajına oturan kişilerin kucağında tutulması ve bagajda taşınması bir başka sürücü tarafından cep telefonuna kaydedildi. Önceki günlerde TOGG’un bagajında Urfa yöresine has isot taşınmasının hemen sonrasında 65 inç ekran televizyonu lüksotomobilinin bagajına oturan kişilerin kucağında taşıması sosyal medyada gündem oldu.

Başka bir sürücü tarafından cep telefonu görüntüsüne yansıyan görüntülerin ardından bazı sosyal medya kullanıcıları medya üzerinden vatandaşa tepki gösterdi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.