Lumia McLaren Görüntülendi

Lumia McLaren Görüntülendi
Microsoft'un Lumia serisi yeni bir model ile geri dönüyor. Lumia 1020 benzeri Lumia McLaren güçlü kamerası ve özel tasarımı ile dikkat çekiyor.

Nokia'nın Lumia serisine ait üst seviye bir akıllı telefonunu göreli epeyce bir zaman geçti. Microsoft'un Nokia'yı satın almasıyla Amerikalı şirketin markası haline gelen Lumia, yakın bir zamanda üst segmentten yeni bir üyeye kavuşabilir. Cihazın çok beğenilen Lumia 1020'nin devamı olacağı söyleniyor.

Bir süre önce hakkında söylentiler çıkan Lumia McLaren bu kez bir prototip olarak görüntülendi. Çinli bir açık arttırma sitesinde satışa sunulan ve McLaren olduğu belirtilen akıllı telefon, tasarımı ve kamera ara yüzüyle de gerçekten Lumia 1020'yi andırıyor.

Açık arttırma mecrasında Nokia RM-1052 adı ile listelenen akıllı telefon, arka yüzünde "Microsoft Mobile malıdır" ibaresi taşıyor. "Satılık değildir" yazısıyla da dikkat çeken telefon verilen bilgilere göre 1080p çözünürlüğünde bir ekrana sahip. Dört çekirdekli işlemci ve 2GB RAM'li Nokia RM-1052 ya da kod adı ile Lumia McLaren'in ekran boyutu ise tahminen 5 inç boyutlarında.

Lumia McLaren hakkında konuşan Nokia, Temmuz ayı civarında yeni Lumia projesini iptal ettiğini söylemiş ancak daha sonra cihaz hakkında herhangi bir bilgi gelmemişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.