Lütfü Karataş Hocanın maç kazandıran duası yeniden gündem oldu

Lütfü Karataş Hocanın maç kazandıran duası yeniden gündem oldu
Engin futbol bilgisiyle dikkat çeken Bolu'nun sevilen hocası Lütfü Karataş 2008'de yaptığı dua yeniden gündem oldu.

Adı Boluspor'la özdeşleşmiş şehrin sevilen ismi Lütfü Karataş Hocanın 2008 yılında okuduğu dua yeniden gündem oldu.

Boluspor'un sezon açılışlarının ve törenlerinin vazgeçilmez ismi olan şehrin sevilen hocalarından Lütfü Karataş Hocanın, engin futbol bilgisiyle, her detaya yer verdiği dua yeniden gündeme geldi.

ENGİN FUTBOL BİLGİSİNE SAHİP

Duasındaki taktiksel ayrıntılar Lütfü Karataş hocanın geniş bir futbol bilgisine sahip olduğunu ortaya gösteriyor. Yolculuktan oteldeki kampa, maç öncesinden maç sonuna kadar tüm detaylara hakim olan Lütfü Karataş Hocanın duasında, kanat ataklarından hücum varyasyonlarına ve kaleci kurtarışlarına kadar tüm detaylar yer alıyor.

DUA 5 MAÇLIK HASRETİ DİNDİRDİ!

Lütfü Karataş Hocanın "Kalecimizi panter eylemeyi, defans oyuncularımızın paslarını arkadaşlarına aktarmayı, santraforlara da topu da rakip kaleye 90'dan takmayı nasip eyle" diyerek ettiği dua Boluspor'a maç kazandırmıştı.

Duadan önce 5 maçta 4 beraberlik, 1 yenilgi alan Boluspor, dua sonrası gittiği İstanbul deplasmanında İstanbulspor'u 1-0 yenerek 3 puan almayı başarmıştı.

aw796506-01.jpg

DOS SANTOS'A DUA ETTİRİP AMİN DEDİRTEN HOCA

Boluspor, 2016 yılında da yeni sezon hazırlıklarına Lütfü Karataş Hocanın ettiği dualar eşliğinde başlarken, kırmızı-beyazlıların o dönem flaş transferi Fenerbahçe'den tanınan Brezilyalı oyuncu Dos Santos, ellerini açarak duaya eşlik edip amin demişti.

aw796506-02.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum