LYS Ek Yerleştirme Sonuçları Açıklandı -Tıkla Öğren

LYS Ek Yerleştirme Sonuçları Açıklandı -Tıkla Öğren
Üniversite ek yerleştirme sonuçları açıklandı. LYS ek yerleştirme ve ek tercih sonuçlarınızı haberimizde yer alan linke tıklayarak öğrenebilirsiniz.

ÖSYM, LYS ek tercih sonuçlarını açıkladı. Sonuçların açıklanması ile birlikte üniversitelerde boş kalan yerler için ek tercih imkanı sağladı. Sonuçlara ÖSYM'nin internet sitesinden ulaşılabiliyor.

SONUÇ BELGESİ BASILMAYACAK

Adaylar, Ek Yerleştirme sonuçlarını ÖSYM'nin internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Ek Yerleştirme Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

KAYITLAR 31 AĞUSTOS-4 EYLÜL TARİHLERİ ARASINDA

Bir yükseköğretim programına kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri ilgili Üniversite tarafından 31 Ağustos-4 Eylül 2015 tarihleri arasında yapılacaktır. Adayların kayıt olmak için, yerleştirildikleri yükseköğretim programının bağlı bulunduğu Üniversiteye kayıt için gerekli belgeler ile başvurmaları gerekmektedir.

 

KAYNAK:HABERLER.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.