"Maç, tam bir yıldızlar savaşı olacak"

"Maç, tam bir yıldızlar savaşı olacak"
Halkbank Erkek Voleybol Takımı'nın milli oyuncusu Emre:"Şampiyonlar Ligi 6'lı play-off turunda yarın karşılacağımız Cucine Lube'nin iyi bir takım olduğunu biliyoruz"- Oyuncu Abdullah:"Hedefimiz, turu bize İtalya'da getirecek sonucu almak ve Ankara'daki rö

ANKARA (AA) - Halkbank'ın milli voleybolcularından Emre Batur, DenizBank CEV Erkekler Şampiyonlar Ligi 6'lı play-off turundaki rakipleri Cuccine Lube'nin iyi oyunculardan kurulu güçlü bir takım olduğunu belirtti.

Kulüpten yapılan açıklamada, oyunculardan Emre Batur ile Abdullah Çam'ın, yarın İtalya'da yapılacak 6'lı play-off turu ilk maçına ilişkin görüşlerine yer verildi.

Emre, son 6 takım arasına kalmış olmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirterek, "Rakibimizin iyi oyunculardan kurulu güçlü bir takım olduğunu biliyoruz.Yakından tanıdığımız, birlikte ve karşılıklı oynadığımız oyuncuları var. Bu avantaj olduğu gibi aynı zamanda dezavantaj teşkil ediyor. Çünkü onlar da bizi iyi tanıyor. Maç, tam bir yıldızlar savaşı olacak. İnşallah buradan galibiyet ve turla döneceğiz. Milletimizin duaları bizimle olsun" ifadelerini kullandı.

Genç oyunculardan Abdullah Çam ise Modena gibi güçlü bir İtalyan takımını geçerek bu tura geldiklerini, Cuccine Lube'nin aynı şekilde iyi bir takım olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Hedefimiz, turu bize İtalya'da getirecek sonucu almak ve Ankara'daki rövanşı şölen havasında oynamak. Rakibimizin seyirci baskısı oluşturacağını biliyoruz. Takımımız, bu baskıyı kaldıracak güçte. Kendimize güveniyoruz. İyi çalıştık. Kazanan ve turu geçen taraf olmak istiyoruz."

İki oyuncu da Ankara'daki terör saldırısından üzüntü duyduklarını belirterek, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarını kaybedenlere sabır ve tedavi görenlere de acil şifalar diledi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.