Maçın ardından

Maçın ardından
Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup:-" Bizim için 3 puan çok önemliydi. Bunun için mutluyuz"

İSTANBUL (AA) - Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup, Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu'nu 1-0 yendikleri erteleme maçında elde ettikleri 3 puanın çok önemli olduğunu söyledi.

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Oğuzhan, Ankara'daki terör saldırısı nedeniyle çok üzgün olduklarını vurgulayarak, "Şehit yakınlarına ve ailelerine başsağlığı diliyorum" dedi.

Maça iyi başladıklarını ve ilk yarıda kontrolün kendilerinde olduğunu dile getiren Oğuzhan Özyakup, "İkinci yarı çok ağır başladık, boş alanlar verdik. Ama maçın öneminin farkındaydık. Mersin İdmanyurdu da sonuçta düşmemek için mücadele ediyor. Çok mücadeleci oynayacaklarını biliyorduk. Maçta 1-0 öne geçtikten sonra yine pozisyonlar bulduk. Bizim için 3 puan çok önemliydi. Bunun için mutluyuz" diye konuştu.

Oğuzhan Özyakup, maçın yoğun sis altında oynandığını belirterek, "Takım olarak çok odaklanmıştık bu maça. Bütün oyuncular oynamak istiyordu. Ne kadar istekli olduğumuzu da gösterdiğimizi düşünüyorum. Herkes iyi zeminde ve havada oynamak ister ama futbolda bunlar da var. Bugün tekrar iyi bir takım olduğumuzu gösterdik" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.