Maçın ardından

Maçın ardından
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü İldiz:- "Bundan sonra her maç çok zor. Haftayı kayıpsız kapattığımız için mutluyuz"- Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Uzunca:- "Öne geçebilseydik buradan farklı bir neticeyle dönecektik"

KARABÜK (AA) - Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, PTT 1. Lig'de Kayseri Erciyesspor'u 1-0 yendikleri maça ilişkin, "Bundan sonra her maç çok zor. Haftayı kayıpsız kapattığımız için mutluyuz" dedi.

İldiz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, zorlu bir müsabaka oynadıklarını söyledi.

Karşılaşmanın zor geçeceğini bildiklerini ifade eden İldiz, "Geçen haftaki müsabakanın son dakikasında yediğimiz talihsiz golü herkes hatırlıyordur. O andan itibaren hafta içerisinde de enteresan sakatlıklar yaşadık. O maç öncesi ve sonrası sakatlıklarımız vardı. Bu anlamda sıkıntılı bir hafta geçirdiğimizi söyleyebilirim. Kayseri Erciyesspor takımı sezona kötü başladı, sonra toparladı gayet iyi gidiyordu. Daha sonra düşüşe geçti. Neresinden bakarsanız bakın küme düşme potasında bir takım" diye konuştu.

Kayseri Erciyesspor'un ciddi direnç gösterdiğini vurgulayan İldiz, şöyle konuştu:

"İlk yarı da ciddi direnç gösterdiler bize. İstedikleri, aradıkları kontra atakları da buldular. 2-3 tane gol yiyebilirdik, mağlup duruma düşebilirdik. Talihsizliklerimiz maç içerisinde de devam etti. 3 oyuncu değişikliğinin ikisini zorunlu olarak yaptık. İkinci 45 dakikada hem sinirimize hem oyuna hakim olmasını bildik. Golü bulduk, golleri de bulabilirdik, daha farklı bir netice de alabilirdik. Ancak dediğim gibi bizim adımıza sıkıntılı bir haftaydı. Sıkıntılı bir 45 dakikada, ikinci yarı daha çok mücadele ettik, daha çok istedik, kazandık, skoru daha da netleştirebilirdik. Bundan sonra her maç çok zor. Haftayı kayıpsız kapattığımız için mutluyuz."


- Kayseri Erciyesspor cephesi


Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü İbrahim Uzunca iyi oynayıp, iyi mücadele ettikleri bir maçtan puansız ayrıldıklarını belirtti.

Yakaladıkları net fırsatlar olduğunu anlatan Uzunca, şunları kaydetti:

"Bu fırsatlardan yararlanabilseydik, öne geçebilseydik buradan farklı bir neticeyle dönecektik. Ancak futbol bu, olmadı. Yediğimiz bir karambol golüyle kaybettik. Çocukların gösterdiği mücadeleden, istekten arzudan, oyun temposundan çok memnunuz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.