Maçın ardından

Maçın ardından
Multigroup Alanyaspor Teknik Direktörü Kalpar: "Bu maçta üç puan almak önemliydi"- Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu:- "Hemen toparlanıp pazartesi günü oynayacağımız Kardemir Karabükspor maçına konsantre olmamız gerekiyor"

ANTALYA (AA) - PTT 1. Lig'de Altınordu'nu 2-0 yenen Multigroup Alanyaspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, "Bu maçta üç puan almak önemliydi çünkü birinci ve ikinci sıradaki takımlar kazanmıştı" dedi.
Kalpar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında kendileri açısından zor bir maçı geride bıraktıklarını söyledi. Altınordu'nun iyi bir takım olduğunu dile getiren Hüseyin Kalpar, "Bu maçta üç puan almak önemliydi çünkü birinci ve ikinci sıradaki takımlar kazanmıştı. Üçüncü sırada da bizdik ve bizim de kazanmamız gerekiyordu. Zorlu bir virajı geçtik ve şimdi önümüzde çok değerli ve bana göre 6 puan değerinde bir Adana Demirspor maçı var. Bu maçın mutluluğunu yaşayacağız ama bu maçta kalmamamız gerekiyor" diye konuştu.
Hakemlerin biraz daha futbol oynamaya müsaade etmeleri gerektiğini söyleyen Kalpar, "Maalesef bu konuda hakemler duyarlı olamıyor. Belki de biz öyle görüyoruz ama inanıyorum ki hataları vardır. Hakem hakkında konuşmak istemedim ve istemiyorum ama bu kez küçük de olsa değinmek istedim" ifadelerini kullandı.

- Altınordu cephesi

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ise ligin flaş takımını yenmeye geldiklerini ancak bunu gerçekleştiremediklerini belirtti. Maça iyi başladıklarını aktaran Eroğlu, ilk yarıda rakibe alan bırakmadıklarını ve kalelerinden uzak tutmayı başardıklarını kaydetti. Hücum versiyonlarıyla özellikle ilk yarıda gol pozisyonlarına girdiklerini ama pas ya da vuruş tercihlerinden dolayı gol atma becerisini gösteremediklerini dile getiren Eroğlu, şöyle konuştu: "Maçta 1-0 geriye düştükten sonra risk almak durumundaydık. Özellikle rakip 10 kişi kalınca, iki, üç pozisyonumuz var ama gol atamadık. Bundan sonraki süreçte de riskleri aldık ve neticede bir gol daha yiyerek maçı kaybettik."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.