Maçın ardından

Maçın ardından
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Sorumlusu Özsoylu:"Bu tür önemli maçlara daha deneyimli hakemleri vermelerini rica ediyoruz. Çünkü böyle maçlar, telafisi olmayan maçlardır"- Adana Demirspor Teknik Direktörü Özköylü:"Elimizdeki oyuncuların çok dah

PTT 1. Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un teknik sorumlusu Vedat Özsoylu, gördükleri iki kırmızı kartın ardından Adana Demirspor'a 2-0 mağlup olduklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Özsoylu, karşılaşmanın hakemi Emre Malok'un 5. dakikada niyetini ortaya koyduğunu öne sürerek, "Bu tür önemli maçlara daha deneyimli hakemleri vermelerini rica ediyorum. Çünkü böyle maçlar telafisi olmayan maçlardır" dedi.

Kaleci Stackhowiak'ın 5. dakikada kırmızı kart gördüğü pozisyonda iki oyuncunun kaleye yakın olduğunu vurgulayan Vedat Özsoylu, şunları söyledi:

"En azından sarı kart gösterebilirdi. Adana Demirspor’un hakemlerin yardımına ihtiyacı yok. Biz mücadele veriyoruz. Bizim bir hedefimiz var. Fakat canla başla mücadele eden bir takımı geriye düşürdüler. Ondan sonra yine rakibe pas yaptılar. Ayağa pas yaparak oyunu bitirmeye çalıştılar. İki kişi eksik olarak yine de çocuklar iyi mücadele ettiler. Mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Hakemleri de artık kendi vicdanlarına bırakıyorum. Hedefimize de ulaşacağız."

 

- Özköylü: "Zor maç oldu"

 

Adana Demirspor Teknik Direktörü Osman Özköylü ise rakibin 9 kişi kalmasının avantajını kullanmakta zorlandıklarını dile getirdi.

Rakibin 9 kişi kalması ve kazandıkları penaltıyla bir avantaj yakaladıklarını belirten Özköylü, şunları kaydetti:

"Ben bu sezon için takımımın ilk defa bu kadar dağınık ve isteksiz bir oyun oynadığını gördüm. Belki rakibin 9 kişi kalması etkiledi. Bizim de motivasyonumuzu düşürdü, rahatlığa sevk etti. Bu bizim için iyi bir şey değil, kendi aramızda konuşucağız. Ancak kalitemizi böyle bir maçta çok daha iyi bir şekilde yansıtmamız gerekiyordu. Elimizdeki oyuncuların çok daha etkili oynaması gerekiyordu. Üç puan çok önemli ama oyun ve mücadele anlamında takımımdan memnun olduğumu söyleyemem."

 

 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.