Maçın ardından

Maçın ardından
Alima Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Buz:"Çok iyi pozisyonlarımız vardı ama maalesef değerlendiremedik"- Adanaspor Teknik Direktörü İpekoğlu: "Avucumuzun içerisine gelen 3 puanı, son dakika golüyle kaybettik"

MALATYA (AA) - PTT 1. Lig 23. hafta maçında Adanaspor'la evinde 1-1 berabere kalan Alima Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, ellerine geçen fırsatları değerlendirememekten yakındı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Buz, son dakikalarda attıkları golle 1 puanın sahibi olduklarını hatırlatarak, "İyi oynadığımızı düşünüyorum. Çok iyi pozisyonlarımız vardı ama maalesef değerlendiremedik. Eğer değerlendirmiş olsaydık, farklı bir skor ortaya çıkabilirdi" diye konuştu.

Buz, özellikle son 15 dakikada çok üstün oynadıklarını vurgulayarak, şunları söyledi:

"Fiziksel olarak rakibe üstünlük sağlamıştık. Baskıyı kurduk ve neticesinde gol geldi. Seyir zevki yüksek olan bir müsabaka izledik. Maalesef bunu 3 puanla süsleyemedik ama 1 puan da iyi. Adanaspor, taktiksel açıdan iyi oynayan bir ekip. Onların da yolu açık olsun. Karşılaşmada 2 puan kaybettiğimizi düşünüyorum. Bence final vuruşlarında zayıfız. Daha iyi olmamız gerekiyor. Şimdi önümüzdeki Göztepe maçına bakacağız."


- Adanaspor cephesi


Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, son iki haftada şampiyonluğa aday takımlardan 6 puan kazanan Alima Yeni Malatyaspor'la berabere kaldıklarını belirterek, galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyledi.

"Avucumuzun içerisine gelen 3 puanı, son dakika golüyle kaybettik" diyen İpekoğlu, "Sonuçta bugüne kadar ellerinden geleni yapan futbolcu arkadaşlarımı kutluyorum. İnşallah bundan sonraki maçlarımızda tekrar kazanmaya başlarız" değerlendirmesinde bulundu.

Ligde puanların birbirine yakın olduğunu, özellikle ilk 6 sıradaki takımların şampiyon olma ihtimalinin bulunduğunu anlatan İpekoğlu, aynı disiplinle hareket ettikleri takdirde herhangi bir sorun yaşamayacaklarına inandığını dile getirdi.

Takımlarında altyapıdan birçok oyuncuyu kadrolarında bulundurduklarını da anlatan İpekoğlu, "Bugüne kadar hep hedef sormuşlardı. Ben de hiçbir zaman şampiyonluk dememiştim. Demememin nedenlerinden bir tanesi de bu. Genç futbolcular, baskı altına alınınca tedirgin oluyor ve beklenen performansı sergileyemiyorlar ancak şu bir gerçek, bulunduğumuz konum itibarıyla şampiyonluğa oynuyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.