Maçın ardından

Maçın ardından
Adanaspor Teknik Direktörü İpekoğlu: "Önemli olan 3 puanı almaktı. Bunu başardığımız için futbolcularımızı kutluyoruz"- Kayseri Erciyesspor Teknik Sorumlusu Uzunca: "Adanaspor'u tebrik ediyorum"


ADANA (AA) - PTT 1. Lig'de Kayseri Erciyesspor'u sahasında 3-1 yenerek liderliğini sürdüren Adanaspor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, "Önemli olan 3 puanı almaktı. Bunu başardığımız için futbolcularımızı kutluyoruz" dedi.

İpekoğlu, müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında, hiçbir maçın kolay olmayacağını bildiklerini, bu zor karşılaşmada 3 puanı aldıklarını söyledi.

Karşılaşmayı 3-1 kazandıklarını ancak skorun daha da farklı olabileceğini ifade eden İpekoğlu, şöyle konuştu:

"Üçüncü golden sonra girmiş olduğumuz pozisyonlarda ciddiyetimizi koruyabilseydik herhalde farka giderdik. Önemli olan 3 puanı almaktı. Bunu başardığımız için futbolcularımızı kutluyoruz. Sonuç itibarıyla sistem takımıyız. Bu sistem içerisinde bütün oyuncularımız, kim oynarsa oynasın başarılı oldu. İnşallah bundan sonra da böyle devam eder."

İpekoğlu, daha fazla taraftarı tribünlerde görmek istediğini de sözlerine ekledi.


- Kayseri Erciyesspor cephesi


Kayseri Erciyesspor Teknik Sorumlusu İbrahim Uzunca ise yedikleri ilk gole kadar karşılaşmanın ortada gittiğini dile getirdi.

Rakiplerine çok pozisyon vermediklerini, futbolcularının ellerinden geleni yaptığını belirten Uzunca, şunları kaydetti:

"İlk yarıyı 0-0 bitirsek böyle olmazdı, farklı olurdu. İkinci golü yemesek daha farklı olurdu. Arka arkaya güçlü takımlarla oynadık. Önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Adanaspor'u tebrik ediyorum. Haftalardır rakibimizi çalıştık. Futbol bu. İlk golü yiyene kadar iki taraf için giden gelen bir oyundu. Adanaspor'un sezon başından beri yaptığı bu oyun sistemi. Bunu çözemeyip hata yaptığınızda böyle bir skorla karşılaşabiliyorsunuz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.