Maçın ardından

Maçın ardından
- 1461 Trabzon Teknik Direktörü Özkara: "Ligde kalan maçlardan alacağımız puanlarla bu mağlubiyetleri telafi etmek istiyoruz"- Multigroup Alanyaspor Teknik Direktörü Kalpar: "Önümüzdeki maçları da kazanarak üst sıralara yaklaşma konusunda daha iyi yerlere


TRABZON (AA) - PTT 1. Lig'in 27. haftasında Multigroup Alanyaspor'a evinde 2-1 yenilen 1461 Trabzon'un teknik direktörü Hüsnü Özkara, "Ligde kalan maçlardan alacağımız puanlarla bu mağlubiyetleri telafi etmek istiyoruz." dedi.

Özkara, müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, maçı kazanacaklarına inandıklarını ancak bunu sahaya yansıtamadıklarını söyledi.

Multigroup Alanyaspor'un iyi bir ekip olduğunu vurgulayan Özkara, şunları kaydetti:

"Maça iyi başladık ancak çok erken, tesadüfi bir gol yedik. Genellikle bu tipte golleri sık sık yiyoruz. İlk yarıya baktığımızda rakip takımın bir üstünlüğü yoktu. İkinci yarının başında da yediğimiz olağanüstü gol nedeniyle moralimiz bozuldu ancak bunu bir kenara bırakarak rakip sahada üstünlük kurduk. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremediğimiz için gol de bulamadık. Ligde kalan maçlardan alacağımız puanlarla bu mağlubiyetleri telafi etmek istiyoruz."


- Multigroup Alanyaspor cephesi


Multigroup Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar ise galip geldikleri için mutlu olduklarını aktardı.

Üst sıralara daha da yaklaşmak için maçı kazanmayı çok istediklerini belirten Kalpar, "1461 Trabzon alt sıralardan kurtulmak, biz ise üst sıraları yakalamak için mücadele ettik. O açıdan çok acil iki takımın da puana ihtiyacı vardı. Kazandığımız için mutluyuz. Bizim açımızdan 3 puan çok değerli. İkinci yarının başında attığımız gol de çok güzeldi." diye konuştu.

Kalpar, kazanmak için mücadele eden iki takımın oyuncularını da kutlayarak, "Biz yolumuza devam ediyoruz. Önümüzdeki maçları da kazanarak üst sıralara yaklaşma konusunda daha iyi yerlere geleceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.