Maçın ardından

Maçın ardından
- Karşıyaka Teknik Direktörü Tolungüç: "Kendi ayağımıza sıktık gibi bir şey oldu, şaka gibi. Önümüzdeki 7 maç için pes etmeden canımız çıkıncaya kadar mücadele etmeye devam edeceğiz"- Adanaspor Teknik Direktörü İpekoğlu: "Hakem atmış olduğumuz golü neden

İZMİR (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Karşıyaka'nın teknik direktörü Soner Tolungüç, 3-2'lik Adanaspor mağlubiyetine ilişkin, "Kendi ayağımıza sıktık gibi bir şey oldu, şaka gibi. Önümüzdeki 7 maç için asla pes etmeden canımız çıkıncaya kadar mücadele etmeye devam edeceğiz." dedi.

Tolungüç, İzmir Atatürk Stadı'ndaki maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, rakibin 3 forvetini ilk yarıda etkisiz hale getirdiklerini ancak 2. yarıda 10 kişi kalmalarıyla birlikte performansın da düştüğünü kaydetti.

Maçta 1 penaltılarının verilmediğini iddia eden Tolungüç, şöyle konuştu:

"2. yarıda 10 kişi kalmamız şaka gibi. İnanamıyorum hala. Ondan sonra baskı gördüğümüz için fiziksel yorgunluk da bindi. Uzatmalarda yediğimiz golün yorumunu size bırakıyorum. Kendi ayağımıza sıktık gibi bir şey oldu, şaka gibi. Kazanırken kaybetmek çok canımı yaktı. Önümüzdeki 7 maç için asla pes etmeden canımız çıkıncaya kadar mücadele etmeye devam edeceğiz."


- Adanaspor Teknik Direktörü İpekoğlu:


Adanaspor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu ise ilk yarıda çok kötü bir performans ortaya koyduklarını kaydetti.

Rakip takım 10 kişi kaldıktan sonra gol için pozisyon üretmeye başladıklarını ifade eden İpekoğlu, "Karşıyaka, 10 kişi kalmışken gol yemememiz gerekiyordu. Atmış olduğumuz golü hakem neden vermedi bilmiyorum. Ne faul var ne ofsayt var. Onların geliştirmiş olduğu atak konusunda Didi ile konuştum. Göğsüyle topu çeldiğini söyledi." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.