Maçın ardından

Maçın ardından
Adanaspor Teknik Direktörü İpekoğlu: "Artık herkesin beklentisi şampiyonluk, şampiyon olmamız lazım ve bu bir baskı oluşturuyor"- Samsunspor Teknik Direktörü Korukır: "Adanaspor'u tebrik ediyorum. Demek ki tesadüfen burada değiller"

ADANA (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, "Artık herkesin beklentisi şampiyonluk, şampiyon olmamız lazım ve bu bir baskı oluşturuyor." dedi.

İpekoğlu, sahalarında Samsunspor'u 2-1 yendikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, zor bir maç oynadıklarını söyledi.

Karşılaşmada 2-0 öne geçtiklerini ve rahatlayacaklarını düşündükleri anda gol yediklerini anlatan İpekoğlu, şöyle devam etti:

"Gol yedikten sonra panik havası başladı. Bunu atlatmasını bildik ama her zaman atlatamayabiliriz. Birinin sırtına, birinin ayağına çarpar girer. Futbolcularıma, 'Öyle haftalara giriyoruz ki oyuncuların yanlış pas atma lüksü yok, kalecinin topu kaçırma lüksü yok, atacağınız bir adım bizi şampiyonluğa götürecek.' dedim. Burada futbolcuları da eleştirmek istemiyorum, bundan sonraki maçlarda da herkesin çok daha konsantre olması gerekiyor. Bireysel hatalar yapılmadığı takdirde kolay kolay gol yemeyiz ama maalesef son maçlarda bireysel hataları yapıyoruz. Artık herkesin beklentisi şampiyonluk, şampiyon olmamız lazım ve bu bir baskı oluşturuyor. Şampiyon olmak zorunda ya da maç kazanmak zorunda olunca son 10-15 dakika stres oluyor, baskı oluyor."

İpekoğlu, kalan haftalarda 12 puan topladıkları takdirde Süper Lig'e yükseleceklerini de sözlerine ekledi.


- Samsunspor cephesi


Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır ise karşılaşmanın hakemi İlker Meral'ı eleştirdi.

"Adanaspor'u tebrik ediyorum. Demek ki tesadüfen burada değiller." diyen Korukır, şunları kaydetti:

"İkinci yarıdaki futboldan dolayı futbolcularıma teşekkür ediyorum. Çok iyi futbol oynadılar. İlk yarı iyi pozisyonlarımız vardı. Adanaspor'un da vardı ama futbolun önüne bazen yöneticiler geçmeyecek. Sahadaki yöneticiler geçmeyecek. Ben 3 mağlubiyetten sonra hakemleri soyunma odasında tebrik ettim. Hem sahada hem soyunma odasında ama bugün maçtan sonra İlker hoca gibi tecrübeli bir hakemi tebrik edemeyeceğim. PTT 1. Lig, Süper Lig kadar önemli. Eğer önemsemezseniz çok ayıp edersiniz. Hakemlerin, 'Süper Lig'de görev almadık' diye konsantreleri düşüyor."


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.