Maçın ardından

Maçın ardından
Giresunspor Teknik Direktörü Sözeri:- "Çok önemli bir 3 puan, önemli bir galibiyet oldu" -Adana Demirspor Teknik Direktörü Havutçu:- "Önümüzde 6 hafta var. Sonuna kadar mücadele edeceğiz"

GİRESUN (AA) - PTT 1. Ligin 28. haftasında sahasında Adana Demirspor'u 1-0 mağlup eden Giresunspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Sözeri, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında, Adana Demirspor karşısında aldıkları galibiyetle play-off iddiasını sürdürdüklerini belirtti.

Rakiplerini iyi analiz ettiklerini ve oyuncularının verdiği görevleri eksiksiz yerine getirdiğini belirten Erkan Sözeri, şunları kaydetti:

"Çok önemli bir 3 puan, önemli bir galibiyet oldu. Bir haftadır Adana Demirspor'u etüt ediyoruz. Ciddi bir kadrosu var. İyi oyunculardan kurulu bir takımla oynayacağımızı biliyorduk. Dolayısıyla özellikle ön taraftaki oyuncularına yönelik gerekli önlemleri aldık. Oyuncularım da verdiğimiz görevi eksiksiz yerine getirdi. Ben hem kendi, hem de rakip oyuncuları kutluyorum. Oyunu hiç çirkinleştirmeden oynamaya çalıştılar. Belki futbol çok iyi değildi ama mücadele anlamında çok iyi karşılaşma oldu. Adana Demirspor'a bundan sonraki haftalar için başarılar diliyorum."

Sözeri, ligin sonuna kadar play-off mücadelesini sürdüreceklerini, işlerinin kesinlikle kolay olmadığını vurgulayarak, "Bu şehre, bu heyecanı yaşattığımız için mutluyuz. Sonuna kadar bu heyecanı yaşatmak istiyoruz. Hedefin hep içinde olmak istiyoruz. İşimiz zor. Bir maçta, bir galibiyetle her şey bitmiyor. Önümüzdeki perşembe günü Karşıyaka, pazartesi de Samsunspor maçları var. İkinci yarı maçları zorlu geçiyor. Dolayısıyla bu maçlardan da iyi sonuçlar alarak hedeflediğimiz yerde olmak istiyoruz." diye konuştu.


- Adana Demirspor cephesi


Adana Demirspor Teknik Direktörü Tayfur Havutçu ise Giresun deplasmanında galibiyet elde etmek istediklerini ancak bunu başaramadıklarını kaydederek, "Bizim için önemli bir fırsattı. Buradan 3 puanla dönmek istiyorduk. Kardemir Karabükspor'un puan kaybettiği haftada buradan alacağımız 3 puan önümüzdeki haftalar için çok daha farklı şeyleri meydana getirecekti." ifadesini kullandı.

Oyuna istedikleri gibi başlayamadıklarını dile getiren Havutçu, "Giresunspor'un içeride etkili oynadığını, Vedat Muriç'i kullandığını biliyorduk. Çalışmamıza rağmen aynı şekilde gol yedik. Birkaç pozisyon bulduk ama maalesef maçı çeviremedik. Önümüzdeki haftalarda biraz daha mücadele olarak üstüne koymamız gerekiyor. Bu yeterli olmuyor ama mücadelemiz devam edecek. Önümüzde 6 hafta var. Sonuna kadar mücadele edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.