Maçın ardından

Maçın ardından
1461 Trabzon Teknik Direktörü Özkara:"Son 2 haftada aldığımız 6 puan bize asla rehavet vermeyecek"- Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Temizkanoğlu:"Bir karar aşamasındayım, özellikle devam edip etmeme konusunda. Eğer devam edersem sadece bu şehir için, b


TRABZON (AA) - PTT 1. Lig'de Vartaş Elazığspor'u sahasında 3-1 yenen 1461 Trabzon'un teknik direktörü Hüsnü Özkara, ligde kalma yolunda anlamlı bir galibiyet elde ettiklerini ancak son 2 haftada aldıkları 6 puanın kendilerini asla rehavete sokmayacağını söyledi.

Özkara, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, geçen hafta Kardemir Karabükspor gibi bir takım karşısında aldıkları 3 puanın taçlanması için Vartaş Elazığspor karşısına galibiyet hedefiyle çıktıklarını, bunu da başardıklarından dolayı mutlu olduklarını belirtti.

Rakipleri karşısında çok anlamlı bir galibiyet aldıklarını ifade eden Özkara, "Oyuncularım 90 dakika boyunca olağanüstü performans gösterdi, tek pozisyon vermeden 5-6 net pozisyona girerek oyunu lehimize çevirdik. Soyunma odasında korkunç bir atmosfer vardı. Bütün oyuncularımı kutluyorum. Trabzon'un istediği zaman neler yapabileceğini bu arkadaşlar gösterdi." dedi.

Özkara, yetenekli oyunculardan kurulu bir kadroya sahip olduklarını kaydederek, "Matematiksel olarak garantilememiz halinde 'ligde kaldık' diyeceğiz. Son 2 haftada aldığımız 6 puan bize asla rehavet vermeyecek." diye konuştu.


-Temizkanoğlu: "Karar aşamasındayım"

Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu ise maçın ardından kısa bir açıklamada bulunarak, "Bir karar aşamasındayım, özellikle devam edip etmeme konusunda. Eğer devam edersem sadece bu şehir için, bu forma için mücadele edecek oyuncularla devam edeceğim. Çünkü canımız acıyor, canımız yanıyor. Buna da bir şekilde önlem almak zorundayız." ifadelerini kullandı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.