Maçın ardından

Maçın ardından
- Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Sorumlusu Özsoylu: "Son haftalarda gol bulamıyor oluşumuz oyuncularımızı etkiliyor"- Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü İldiz: "Bundan sonra her maç final, bu işi başaracağız"


GAZİANTEP (AA) - PTT 1. Lig'de Kardemir Karabükspor ile 1-1 berabere kalan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un teknik sorumlusu Vedat Özsoylu, son haftalarda gol bulamayışlarının kendilerini etkilediğini söyledi.

Özsoylu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, futbolcuların iyi mücadele ettiğini belirtti.

Zor bir mücadeleyi geride bıraktıklarını ve gol atamamalarının takımı olumsuz etkilediğini anlatan Özsoylu, "Arkadaşlarımız iyi mücadele etti. İlk yarı bir türlü gol bulamadık. Son haftalarda gol bulamıyor oluşumuz oyuncularımızı etkiliyor. İkinci yarı pozisyonlar ürettik, golü bulunca rahatladık. Güzel maç oldu, arkadaşlarımı kutluyorum." diye konuştu.

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz ise geçen hafta sahalarında aldıkları mağlubiyetle büyük şok yaşadıklarını vurgulayarak, Gaziantep deplasmanına mutlak galibiyet parolasıyla geldiklerini dile getirdi.

Gaziantep'ten skor olarak kötü olsa da oyun anlamında mutlu edici bir neticeyle döndüklerini belirten İldiz, şunları kaydetti:

"Geçen haftaki kötü sonuca kadar uzun süreli istikrarlı gidişatımız vardı. Kendi oyunumuza dönmek ve kazanmaya geldik. Gaziantep iyi takım, kazanmak istiyordu. Zor bir müsabaka oldu. Öne geçtikten sonra farkı açabilirdik. Son 15 dakika, kırmızı kart ve penaltı neticesinde sonuç belli oldu. Kazanmak isterdik ama beni tekrar normal oyuna dönmemiz mutlu etti. Bundan sonra her maç final, bu işi başaracağız."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.