Maçın ardından

Maçın ardından
Alima Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Buz:"Bugün istediğimizi ortaya koyamadık"- Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu:"İyi bir futbol ortaya koyduk ve kazanma adına her şeyi yaptık"


MALATYA (AA) - PTT 1. Lig'de Altınordu'ya 1-0 yenilen Alima Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, karşılaşmada istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Buz, maçın ardından düzenlediği toplantıda, Kayseri Erciyesspor galibiyetiyle play-off potasına girdiklerini ve bugün çok önemli bir müsabakaya çıktıklarını anlatarak, Altınordu karşısında istediklerini başaramadıklarını ve maçtan mağlubiyetle ayrıldıklarını ifade etti.

Kendilerini destekleyen taraftara karşılığını veremediklerini belirten Buz, "Özellikle orta sahada daha diri, dinamik ve baskılı olmamız gerekiyordu. Oyuncularım her şeyini ortaya koydu. Maalesef bugün istediğimiz sonuç olmadı, üzgünüz. Altınordu'yu tebrik ediyoruz." diye konuştu.

Buz, karşılaşmayı kazanmayı çok istediklerini ancak yapamadıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Federasyonu tebrik etmek istiyorum. Çünkü bugünkü atanan hakem Giresunlu, başka hakem yok muydu? Malatya'yı herkesin iyi tanıması gerekiyor. Burası öyle her şeyi yemez. Ayrıca oyunu kazanırsın, kazanmazsın ayrı mesele ama yazık günahtır bu insanlara. Yan hakem 4 metreden ofsayt verdiği zaman yukarıdaki insanlar bir de sana teşekkür mü edecek. Biz ceza alacağız, hakemlerle ilgili ne olacağını merak ediyorum. Para cezası, kapatma cezası... İnsanları çileden çıkarmak istiyorsan bunları yap. Buna çok üzülüyorum. Futbolcularımın oyununu beğenmedim. Bugün istediğimizi ortaya koyamadık. Forvette, orta sahada oynayan arkadaşlarımız istediğini ortaya koyamadı. En fazla ona üzgünüz. Yine de taraftara teşekkür ediyorum. Oynadığımız futboldan dolayı üzgünüz."

- Altınordu cephesi

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu da 8 haftadır kazanamadıklarını hatırlatarak, bunun takımda motivasyon düşüklüğüne neden olduğunu söyledi.

Bu ligin genç takımı olduklarını, ne olursa olsun futbol oynamaya çalıştıklarını belirten Eroğlu, "Bugün iyi bir futbol ortaya koyduk ve kazanma adına her şeyi yaptık. İlk yarı ve ikinci yarı girdiğimiz pozisyonları atsak fark daha da büyüyebilirdi. 3 puan son haftalara moralli girmemizi sağladı. Futbolcularımı oynadıkları futboldan dolayı tebrik ediyorum. Malatya takımı da istediği hedefe en kısa zamanda ulaşır" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.