Maçın ardından

Maçın ardından
Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu:- "Haftalar önce bu galibiyetleri almamız gerekiyordu"- Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Karafırtınalar:- "Her şey bizim elimizdeydi ama aldığımız bu sonuçtan sonra artık her şey rakiplerin elinde"

İZMİR (AA) - PTT 1. Lig'de Kayseri Erciyesspor'u 4-2 mağlup eden Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Haftalar önce bu galibiyetleri almamız gerekiyordu." dedi.

Eroğlu, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, karşılaşmaya çok kötü başladıklarını ve kalelerinde çok erken bir gol gördüklerini söyledi.

Yedikleri golden sonra oyunun kontrolünü ellerine geçirdiklerini kaydeden Eroğlu, şöyle konuştu:

"Pas yapıp oyunu yönlendirme amacındaydık. Pozisyonlara girdik ama değerlendiremedik. Futbolcularımız o öz güveni sahada hissettikten sonra skor 4-2 oldu. Haftalar önce bu galibiyetleri almamız gerekiyordu. Toplayacağımız 50 puan belki bizi play-off’a yaklaştırır. Elimizden gelen her şeyi yapıp, son 3 haftada maçlara kazanmak için çıkacağız."


- Kayseri Erciyesspor cephesi


Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı güzel geçirmeyi planladıklarını, ilk dakikada öne geçmelerine rağmen bu üstünlüklerini koruyamadıklarını kaydetti.

Zor olan işlerini daha da zorlaştırdıklarını belirten Karafırtınalar, "Her şey bizim elimizdeydi ama aldığımız bu sonuçtan sonra artık her şey rakiplerin elinde." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.