Maçın ardından

Maçın ardından
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Arslan:- "Kazanan futboldu, iyi maçtı"- "Biz de yensek adaletli olmayabilirdi, Beşiktaş o zaman haksız bir mağlubiyetle buradan ayrılmış olurdu"

MANİSA (AA) - Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'la 3-3 berabere kalan Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Cihat Arslan, "Kazanan futboldu, iyi maçtı." dedi.

Arslan, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, futbol adına güzel bir akşamın geride kaldığını, oyunun kontrolünün Beşiktaş olmasının normal olduğunu söyledi.

Beşiktaş'ın ikinci bölgeden geçişleri çok iyi yaptığını kaydeden Arslan, şöyle konuştu:

"İki kez mağlup duruma düşmemize rağmen pes etmedik, galip duruma da yükseldik. Hatta Soner yaptığı vuruşta golü bulamadık. 3-3'ten sonra kaybedebilirdik. Kazanan futboldu, iyi maçtı. Biz de yensek adaletli olmayabilirdi. Beşiktaş o zaman haksız bir mağlubiyetle ayrılmış olurdu. Beşiktaş'ın hakkını teslim etmek gerekir. Beraberlik daha adil sonuçtu."

Arslan, Beşiktaş'ın oyun yapısında Sosa, Oğuzhan ve Atiba'nın çok önemli bir yeri olduğunu belirterek, "Yenilen iki golde çalıştığımız, bildiğimiz durumdan gol yedik. Yetenek bazen anahtar oluyor, kilitleri açabiliyor." dedi.

Beşiktaşlı Marcelo'nun üst düzey stoper olduğunu ancak herkesin hata yapabileceğini kaydeden Arslan, "Beşiktaş'ın şampiyonluk için yeterli kadrosu var." diye konuştu.

Arslan, müsabakada Beşiktaşlı taraftarlarının çoğunlukta olduğunun hatırlatılması üzerine, "Futbol taraftarla güzel. Keşke Fenerbahçe ve Galatasaray'a da açsaymışız da böyle bir atmosferde oynansaymış." dedi.

Avrupa kupalarına katılım için çok ciddi rakiplerinin olduğunu kaydeden Arslan, "Avrupa hedefine ulaşılabileceği konusunda tereddütlerim var. Kasımpaşa maçı bizi yaraladı. Bu hafta liderle oynadık, gelecek hafta da Medicana Sivasspor maçında da aynı saygınlığımızı korumamız lazım." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.