Maçın ardından

Maçın ardından
Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Albayrak:"3 puan almayı arzu ederdik ama şampiyonluk yolunda deplasmanda aldığımız 1 puan da önemlidir"

MANİSA (AA) - Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor'la 3-3 berabere kalan Beşiktaş'ın basın sözcüsü Metin Albayrak, "3 puan almayı arzu ederdik ama şampiyonluk yolunda deplasmanda aldığımız 1 puan da önemlidir." dedi.

Albayrak, maçın ardından yaptığı açıklamada, iyi oynamalarına rağmen maçın kırılma anlarında ellerine gelen fırsatları kullanamadıklarını kaydetti.

Bireysel hatalardan dolayı goller yediklerini ancak beraberliği yakalamayı başardıklarını belirten Albayrak, şöyle konuştu:

"1 puanla gidiyoruz. 3 puan almak hedefimizdi. Lig devam ediyor, avantaj elimizde. Kayseri'de 3 puan alarak yolumuza devam edeceğiz. Buraya gelen taraftarlara da teşekkür ediyorum. Muhteşem bir destek. İzmir’den, Manisa ve civar illerden gelen herkese teşekkür ediyorum. 3 puan almayı arzu ederdik ama şampiyonluk yolunda deplasmanda aldığımız 1 puan da önemlidir. Artık bundan sonra iyi futbol, puanlarla yolumuza devam ediyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.