Maçın ardından

Maçın ardından
Beşiktaşlı futbolcu Cenk Tosun:"Kayserispor maçını unutup derbiyi düşünmemiz lazım"- Siyah-beyazlı oyuncu Olcay Şahan: "Taraftarımız heyecanlı maç izlemeye alışıktır ama rahat bir mücadele oldu. Coşkulu bir Beşiktaş vardı"


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Kayserispor'u 4-0 mağlup ederek liderliğini sürdüren Beşiktaş'ın futbolcusu Cenk Tosun, önemli bir galibiyet aldıklarını ve artık gelecek hafta Galatasaray ile yapacakları derbi maçını düşünmeleri gerektiğini söyledi.

Kayserispor karşısında takımının tek golünü atan Cenk, maçın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, rakipleri karşısında maça iyi başladıklarını belirterek, "Güzel başladık ve 10. dakikada golü bulduk. İkinci devrede farka gidebilirdik ama bazı pozisyonları değerlendiremedik. Kazandığımız için çok mutluyuz. Kayserispor maçını unutup derbiyi düşünmemiz lazım." dedi.

Takım içinde şampiyonluğu konuşmadıklarını belirten Cenk Tosun, "Henüz olan biten bir şey yok. Üç maçımız daha var ve hepsini kazanıp bu seneyi şampiyon bitirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Yedek kaldığı için küskünlük yaşamadığını vurgulayan siyah-beyazlı futbolcu, "Hocam bana şans verdiği zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Sonunda inşallah kazanırım. Takıma faydalı olmak için elimden geleni yapıyorum. Kim oynayacak, kim oynamayacak önemli değil. Sezon sonunda şampiyon olalım en önemlisi bu." diye konuştu.


- Olcay Şahan: "Galatasaray maçına odaklanacağız"


Siyah-beyazlı futbolcu Olcay Şahan ise 3 puanı hak ettiklerini dile getirdi.

Kayserispor karşısında rahat bir galibiyet aldıklarına dikkati çeken Olcay, "Taraftarımız heyecanlı maç izlemeye alışıktır ama rahat bir mücadele oldu. Coşkulu bir Beşiktaş vardı." şeklinde konuştu.

Ligin 32. haftasında Galatasaray ile yapacakları derbi mücadelesi için yapılan spekülasyonların gereksiz olduğunu kaydeden belirten Olcay, "Galatasaray kazanmak isteyecektir. Biz de kazanmak istiyoruz. Güzel bir derbi olacağını düşünüyorum. Kayserispor maçını analiz edip Galatasaray maçına odaklanacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Tolgay Arslan ile hafta içindeki bir antrenmanda yaşadığı gerginlikle ilgili soruyu yanıtlayan Olcay Şahan, şunları söyledi:

"Tolgay'la benim aramda yaşananlar önemsenecek bir durum değildi. Her hafta Tolgay'la kavga edeyim, her hafta böyle güzel bir maç sergileyelim. Bu takıma herkes emek veriyor. Veli olsun, Tolgay ve Günay olsun herkesin bu süreçte emeği var. Sezon sonunda hep birlikte hedefimize ulaşmak istiyoruz."


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.