Maçın ardından

Maçın ardından
- Osmanlıspor Teknik Direktörü Akçay:- "Bizim için 3-0 geriden gelip 1 puan almak, Beşiktaş maçı öncesi doping etkisi yaptı"- Bursaspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu:- "Burada 3-0 galip durumdayken 1 puanla dönmek bizi üzdü"


ANKARA (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Bursaspor ile 3-3 berabere kalan Osmanlıspor'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, 3-0 geriden gelerek 1 puan almalarının, Beşiktaş maçı öncesinde büyük moral olduğunu söyledi.

Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Akçay, 13 maçlık yenilmezlik serisiyle Bursaspor karşısına çıktıklarını ve bunun baskısını hissettiklerini belirterek, "İlk yarıda bu baskıyı hissettik. İkinci yarıda harekete geçmiş olmamız, bizi beraberliğe taşıdı. Bir puan önemsiz gelebilir. Bizim takım için 3-0 geriden gelip bir puan almak, Beşiktaş maçı öncesinde doping etkisi yaptı." diye konuştu.

Bursaspor maçının en fazla gol pozisyonu yakaladıkları müsabaka olduğuna dikkati çeken Akçay, "Heybemize Allah'ın koyduğu bu. Buna da şükretmek lazım. Bir puan bazı hedeflere gitmemizi kolaylaştıracak." ifadelerini kullandı.


- Bursaspor cephesi

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 3-0 öne geçtikleri maçta berabere kaldıkları için üzüldüklerini söyledi.

Hamzaoğlu, maçtan sonra yaptığı açıklamada, güzel ve keyifli bir maç olduğunu belirterek, "3-0 önde olduğumuz maçta başarılı olmamız gerekirdi. Bunu başaramadık. Yine de oyuncularımı kutluyorum. İlk yarı istediğimiz gibi gelişti. Oyunu bir türlü oturtamadık. Düşündüklerimizi hemen hemen yaptık. İlk yarıda rakibin ataklarına da cevap verdik." dedi.

İkinci yarıda Osmanlıspor'un tempoyu yükselttiğini aktaran Hamzaoğlu, şöyle konuştu:

"Biz de tempolarına ayak uydurduk. Burada 3-0 galip durumdayken 1 puanla dönmek bizi üzdü. Osmanlıspor'u da tebrik etmek istiyorum. Hücum ve savunma yönüyle oturmuş bir takım. Biraz acemilik yaptık. Tecrübeli oyunculara rağmen maçın atmosferine kendimizi kaptırdık. Oyunun temposunu düşürmeliydik. Bunda başarılı olamadık. Rakibimiz de buna izin vermedi. Osmanlıspor maçı istedi. Yine de şanslıyız. Son dakikalarda bir gol daha yiyebilirdik."

Öte yandan, maçta tribünlerde bulunan bir grup işitme engelli taraftar, karşılaşma öncesi seremonide İstiklal Marşı'nı işaret diliyle okudu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.