Maçın ardından

Maçın ardından
- Antalyaspor Teknik Direktörü Morais:-"Üst üste üçüncü galibiyetimizi aldık. Bunu da Türkiye'nin en iyi takımlarından birine karşı gerçekleştirdik"- Trabzonspor Teknik Direktörü Mandıralı:- "Trabzonspor camiası ve taraftarı bir suçlu arıyorsa suçlu benim


ANTALYA (AA) - Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, Trabzonspor karşısında alınan 7-0'lık galibiyetin kendileri için önemli olduğunu söyledi.

Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada Morais, mükemmel bir oyun sergilediklerini belirterek, takımıyla gurur duyduğunu belirtti.

Oyuncularının bir hafta boyunca yaptıkları çalışmaları bugün sahada sergilediğini anlatan Morais, "Gerçekten çok mutluyum. Hepsini tebrik ediyorum. Üst üste üçüncü galibiyetimizi aldık. Bunu da Türkiye'nin en iyi takımlarından birine karşı gerçekleştirdik. Çok fazla şans veremediğimiz, vakit alamayan oyuncularımız da bugün ne kadar formda olduklarını gösterdiler. Bu da bizi mutlu ediyor." diye konuştu.

Morais, karşılaşmada üç gol atan Ömer Şişmanoğlu için ayrı bir parantez açmak istediğini belirterek, futbolcusunun muhteşem bir oyun ortaya koyduğunu ifade etti.

Ömer'in sezon içerisinde istediği kadar şans bulamadığını anımsatan Morais, "Bugün çok iyi bir profesyonel olduğunu gösterdi. Kendisine ihtiyacımız olduğu zaman gerçekten muhteşem bir performans gösterdi. Çok mutluyum. Çünkü kendisine güzel bir ödül verdiğini düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Portekizli teknik adam, karşılaşmada Antalyaspor'un geleceği diyebilecekleri Doğukan ve Birkan gibi oyunculara da şans verdiklerini anlatarak, onların da Antalyaspor'un garanti altında olduğunu gösterdiklerini sözlerine ekledi.


- Trabzonspor cephesi


Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, farklı yenilginin sorumluluğunu üzerine aldı.

Bugün sergiledikleri futbol ile geride kalan haftada Çaykur Rizespor'u 6-0 yendikleri maçtaki oyunun siyah ile beyaz kadar farklı olduğunun altını çizen Mandıralı, "Geçen haftaki kadroyla bu maçtaki kadro aynı ama bu kez farklı bir mağlubiyet oldu. Trabzonspor camiası ve taraftarı bir suçlu arıyorsa suçlu benim, oyuncular değil. Farklı bir skorla çok üzücü bir mağlubiyet aldık. Son bir maçımız kaldı. Onu da oynadıktan sonra artık gerisini konuşuruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.