Maçın ardından

Maçın ardından
- Karşıyaka Teknik Direktörü Tolungüç:- "Kulübümüzün bir an evvel yeni başkanıyla beraber toparlanmasını, doğru planlamalar içinde gelecek yıla bakmasını diliyorum"- Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu: - "Lig bugün bizim için skor anlamında güzel bitti. Bu

İZMİR (AA) - PTT 1. Lig'de Altınordu'ya 3-1 mağlup olan Karşıyaka'nın teknik direktörü Soner Tolungüç, kulübün bir an önce toparlanmasını ve yeni başkanıyla doğru planlama içinde gelecek sezona girmesini temenni etti.

Tolungüç, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, hiçbir maçı rakipleriyle eşit şartlarda oynamadıklarını söyledi.

Son iki haftada kısıtlı kadroyla prestij maçlarına çıktıklarını, Altınordu maçında da kadronun 14 futbolcudan oluştuğunu anlatan Tolungüç, İzmir'in köklü kulübünün bir alt lige düşmesinin üzücü olduğunu vurguladı.

Tolungüç, şöyle konuştu:

"Hemen hemen her maçı 10 kişi tamamladık. Kazanacağımız ve İleriye umutlarla bakacağımız maçlar oynadık ama elimizden uçup gitti. Her şeyden önemlisi Karşıyaka camiası ve taraftarlarına çok teşekkür ediyorum. Her yerde şartlar ne olursa olsun hep destek verdiler. Bu şartlarda her zaman dik durmasını bildiler. Onlara ayrıca teşekkür ediyorum. Kulübümüzün bir an evvel yeni başkanıyla beraber toparlanmasını, doğru planlamalar içinde gelecek yıla bakmasını diliyorum."


- Altınordu cephesi


Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ise ligi iyi bir yerde bitirdiklerini belirterek, futbolcularına başarılı performansları için teşekkür etti.

Karşıyaka'nın alt lige düşmesinin kendilerini mutlu etmediğini kaydeden Eroğlu, bu yıldan ders çıkararak geleceğe daha umutla bakacaklarını belirtti.

Eroğlu, sezonla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:

"Lig bugün bizim için skor anlamında güzel bitti. Bu seneden ders çıkarıp seneye çok daha iyi hazırlanmamız gerekiyor. Lig oynatmamaya dayalı bir lig. Belki hedeflediğimiz puanı yakalayamadık, bu da lig içinde zaman zaman yaşadığımız düşüşlerden kaynaklandı. Belki oyun anlamında sahaya iyi bir görüntü verdik ama iyi görüntü her zaman puan getirmiyor. Çok iyi oynadığımız maçlarda kaybettik. Özellikle iç sahada uzun bir süre kazanamadık. Belki orada alacağımız iki galibiyet bizi play-off'un içine sokacaktı."


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.