Maçın ardından

Maçın ardından
- Bursaspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu:"Her iki takım oyuncularını tebrik ediyorum. Sezon sonu olmasına, iki takımın da hedefi kalmamasına rağmen iyi bir maç, iyi bir mücadele oldu"- Torku Konyaspor Teknik Direktörü Kocaman:"Bu havaya rağmen topu hızlandı


BURSA (AA) - Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında 1-1 biten Torku Konyaspor maçında iddiası olmamasına rağmen iki takım oyuncularının da iyi mücadele ettiğini söyledi.

Hamzaoğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, sahaya sezonun iç sahadaki son maçını kazanmak için çıktıklarını, pozisyonlar ürettiklerini ancak girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini belirtti.

Torku Konyaspor takımının da iyi mücadele ettiğini dile getiren Hamzaoğlu, "Her iki takım oyuncularını tebrik ediyorum. Sezon sonu olmasına, iki takımın da hedefi kalmamasına rağmen iyi bir maç, iyi bir mücadele oldu. Genç oyuncularımı tebrik ediyorum. Sonradan girdiler ve sahada kaldıkları sürede iyi şeyler yaptılar. İnşallah bu performanslarını sürdürürler." diye konuştu.

Hamza Hamzaoğlu, bir dönem görev aldığı Torku Konyaspor'un gelecek sezon Avrupa kupalarında mücadele edecek olmasının kendisini de mutlu ettiğini aktararak, "Torku Konyaspor yönetimini istikrarı korudukları için tebrik ediyorum. Kadrosunda ısrar eden, inanan Aykut hocayı da kutluyorum. Avrupa'da bizi, ülkemizi iyi temsil edeceklerine inanıyorum." ifadelerini kullandı.


- Torku Konyaspor cephesi


Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, iki takım oyuncularının da sıcak havaya rağmen beklentilerin üzerinde bir oyun sergilediğini söyledi.

Maçın son 15 dakikasına kadar üstün oynayan, oyuna hakim olan tarafın kendileri olduğunu kaydeden Kocaman, "Bu havaya rağmen topu hızlandırdık. Belirgin bir şekilde galibiyeti istediğimizi gösterdik. Son bölümde Bursaspor, iç sahada olmanın da avantajıyla oyuna daha fazla hakim olan taraftı." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.