Maçın ardından

Maçın ardından
- Balıkesirspor Teknik Direktörü Erginer: "Play-off'a kaldık, mutluyuz"- 1461 Trabzon Teknik Direktörü Özkara: "Ligden düştük, inşallah seneye çıkar ve bu lige tekrar döneriz"


BALIKESİR (AA) - PTT 1. Lig'in son haftasında sahasında 1461 Trabzon'u 2-1 yenen Balıkesirspor'un teknik direktörü Reha Kemal Erginer, "Play-off'a kaldık, mutluyuz." dedi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Erginer, son dakikaya kadar play-off heyecanını yaşadıklarını belirtti.

Hedeflerini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Erginer, şunları kaydetti:

"Son 3 haftadır telafisi olmayan önemli maçlar oynadık. Karşıyaka maçının ardından bizim için ligi bitirenler olmuştu. Biz son 3 haftada sahadaki mücadelemizi herkese gösterdik. Bu 3 zorlu maçın arkasından play-off'a kaldık. Bu son maçta rakibimiz düşme potasında olduğu için onlar da mücadele etti. Herkes için heyecanlı, stresli bir hafta sonu oldu. Biz bu heyecanı son dakikalara taşıdık. Maçı aslında erkenden koparabilirdik. İkinci yarı 3-0 olabilirdi. Son dakikada gol yedik ama aynı şekilde cevap verdik. Play-off'a kaldık, mutluyuz. Şimdi önümüzde play-off maçları var, onlara odaklanacağız."


- 1461 Trabzon cephesi


1461 Trabzon Teknik Direktörü Hüsnü Özkara ise ligden düştükleri için üzgün olduklarını söyledi.

Balıkesir'e puan almak için geldiklerini dile getiren Özkara, "Puan almanın yanı sıra rakiplerimizin de son maçları önemliydi. İlk yarı pozisyonlar bulduk ama değerlendiremedik. Maçın geneline baktığınızda iyi mücadele ettik. Basit goller yedik. Bu sezon ligden düştük, inşallah seneye çıkar ve bu lige tekrar döneriz. Balıkesirspor'u play-off'a çıktığı için kutluyorum." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.