Maçın ardından

Maçın ardından
- Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Altın: "Bütün futbolcularımı kutluyorum, taraftarlara ve yönetime bu mutluluğu yaşattıkları için Allah hepsinden razı olsun"- Adana Demirspor Teknik Direktörü Vural:"Bugün oynayan oyuncularımı görme fırsatı buldum. Benim k


ŞANLIURFA (AA) - PTT 1. Lig'de Adana Demirspor'u 2-0 mağlup eden Şanlıurfaspor'da teknik direktör Erhan Altın, "Bütün futbolcularımı kutluyorum, taraftarlara ve yönetime bu mutluluğu yaşattıkları için Allah hepsinden razı olsun." dedi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Altın, ligde kaldıkları için çok mutlu olduklarını belirterek bu başarıda herkesin payı olduğunu söyledi.
Zor bir maç oynadıklarını ama taraftarların desteğiyle galip gelmeyi başardıklarını dile getiren Altın, şöyle konuştu:
"Takımın başına geçtikten sonra bu ekibi ligde tutma sözü verdim. Allah'a şükür bu sözü yerine getirdik, çok sevinçliyim. Futbolcularımla gece gündüz demeden çalıştık, çabaladık istişare ettik ve Allah'a şükür bugünleri bizlere gösterdi. Seneye yine PTT 1. Lig'de olacağız. Seneye iyi bir planlama yaparak bugünkü taraftarlarımızı da tribünlere çekerek bu işin üstesinden geliriz, yeter ki birbirimizi sevelim, birbirimize destek olalım. İnşallah büyük takımları bu kente getirmek için çalışacağız ama bunu ben tek başıma yapamam, hep birlikte başaracağız."

- Adana Demirspor cephesi

Adana Demirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural ise güçlü olduğunu belirttiği Şanlıurfaspor'u son maçta da olsa ligde kalmasından dolayı tebrik etti.
Kısa süre önce Adana ekibini çalıştırmaya başladığını ifade eden Vural, şöyle konuştu:
"Benim üçüncü maçım ve bu maçlarda farklı oyuncularımı oynattım. Bugünkü kadro, 22 kişilik kadroda yer alan oyunculardan kuruluydu. Bugün oynayan oyuncularımı görme fırsatı buldum. Benim kafamda artık play-off maçları var İnşallah final oynayıp Süper Lig'e çıkmak istiyoruz. Takım hakkında artık bir kanaat sahibi oldum. Çok şükür ligi tamamlamış olduk. Adana ekibi ekonomik anlamda ciddi yatırımlar yaptı, ligi dördüncü sırada bitirdik, taraftarımızı da çok memnun etmiş sayılmayız. Karşımızda bir final var ben de finallere alışkın birisiyim. Allah nasip ederse play-off'u aşmak istiyoruz. 22 oyuncumla başarmak için çok istekliyiz. Adana'nın sosyal hayatını, ekonomisini etkileyecek çok önemli bir noktadayız. Başarırsak her sezon büyük takımları Adana'ya iki kez getireceğiz. Bu, kentin her alanına etki edecek."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.