Maçın ardından

Maçın ardından
- Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü İldiz: "Kardemir Karabükspor'la tekrar bu mutluluğu yaşamak, kamuoyuna verilen sözleri tutmak, bizi mutlu etti"- Göztepe Teknik Direktörü Aurelio: "Göztepe'de kalırsam Süper Lig'e çıkmak için çok çalışacağım. Kalmaz


İZMİR (AA) - PTT 1. Lig'in 34. ve son haftasında deplasmanda Göztepe'yi 2-1 yenen ve Spor Toto Süper Lig'e doğrudan yükselen Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, oyuncularını tebrik ederek, "Kardemir Karabükspor'la tekrar bu mutluluğu yaşamak, kamuoyuna verilen sözleri tutmak, bizi mutlu etti." dedi.

Yücel İldiz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut'un devre arasında 'Hocam, Karabük'ün sana ihtiyacı var.' sözleri üzerine hiç düşünmeden göreve geldiğini belirterek, çok zor bir işi başardıklarını söyledi.

Kardemir Karabükspor'un, geçen sezon trajik şekilde küme düştüğünü ve tüm kadrosunu değiştirdiğini anımsatan İldiz, şöyle konuştu:

"Kardemir Karabükspor'la tekrar bu mutluluğu yaşamak, kamuoyuna verilen sözleri tutmak bizi mutlu etti. Bize bu konuda destek veren, görünen ve görünmeyen tüm kahramanlara çok teşekkür ederiz. Karabüklülere çok teşekkür ederim. Bize olan güvenlerini belli ettiler. 'Yaptık, bir daha yaparız.' demiştik, yaptık. Karabük, bir kurum takımıdır. Umarım bir daha bu günleri yaşamaz, ligde kendisine yakışan yerde olur. Bundan sonraki çalışmalar, bu yönde olacaktır."


- Göztepe cephesi


Göztepe Teknik Direktörü Mehmet Aurelio, mutlak galibiyet isteyen bir takıma karşı oynadıklarına dikkati çekerek, iyi mücadele veren takımının, mağlubiyetten kurtulamadığını dile getirdi.

Bir gazetecinin "Göztepe'de kalacak mısınız?" sorusuna Aurelio, "Yönetimle küçük bir toplantı yaptık. Hiçbir şey belli değil. Göztepe'de kalırsam Süper Lig'e çıkmak için çok çalışacağım. Kalmazsam da Göztepe'yi Süper Lig'e çıkmaları için destekleyeceğim." ifadelerini kullandı.


- Maçın bitiş düdüğüyle büyük sevinç


Kardemir Karabüksporlu futbolcular, Adanaspor'un ardından takımlarının doğrudan Süper Lig'e yükselmesiyle büyük sevinç yaşadı.

İkincilik için yarıştığı Multigroup Alanyaspor'un deplasmanda Giresunspor'la 2-2 berabere kalmasıyla Süper Lig'e doğrudan yükselen Kardemir Karabükspor'da futbolcular, maçın bitiş düdüğünün ardından sevinç gösterilerinde bulundu. Teknik direktör Yücel İldiz ve yedek kulübesindeki futbolcular da sahaya girerek başarıyı doyasıya kutladı.

Birbirlerine sarılan futbolcular, daha sonra deplasmandaki karşılaşmada kendilerini yalnız bırakmayan taraftarların bulunduğu tribüne giderek onlarla tezahürat yaptı.

Kardemir Karabüksporlu yöneticiler ise tribünde büyük heyecan yaşadı. Maçın son dakikalarında Giresunspor-Multigroup Alanyaspor karşılaşmasını stattaki televizyondan heyecanla takip eden yöneticiler, müsabakanın 2-2 berabere bitmesiyle büyük sevinç yaşadı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.