Maçın ardından

Maçın ardından
- Gençlerbirliği Teknik Direktörü Üzülmez:- "1-1'den sonra gidişat lehimizeydi. Duran toptan yediğimiz basit bir golden dolayı maçtan mağlup ayrıldık"


İSTANBUL (AA) - Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 2-1 yenildikleri maçta rakiplerinin daha baskılı oynadığını ifade etti.

Üzülmez, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, takımının özellikle ilk yarıda beklentisinin altında kaldığını belirtti.

Fenerbahçe'nin kurduğu baskıyla golü bulduğunu anlatan Üzülmez, şöyle konuştu:

"İleride çok fazla topu tutamadık, çoğalamadık. Mücadele etmeye çalıştık. İkili mücadelelerde, takım savunması anlamında düşündüklerimizi ortaya koyamadık. İki forvet oyuncumuzun olmaması nedeniyle hücumda aksaklıklar yaşadık. Stancu ve El Kabir'in olmaması nedeniyle oyun anlamında bocaladığımızı söyleyebilirim. İkinci yarıda sonucu lehimize çevirmeye çalıştık, beraberliği de yakaladık. 1-1'den sonra gidişat lehimizeydi. Duran toptan yediğimiz basit bir golden dolayı maçtan mağlup ayrıldık. Her şeye rağmen oyuncularımı karakterli, disiplinli futbollarından dolayı kutluyorum."

Gençlerbirliği'nde oluşan birlik ve beraberliği birkaç oyuncu takviyesiyle daha iyi yerlere getirebileceklerini dile getiren İbrahim Üzülmez, "Bu camianın daha iyi şeyleri hak ettiğine yürekten inanıyorum. Mağlubiyetten dolayı üzgünüm ama oyunun genelinde Fenerbahçe daha baskılıydı." diye konuştu.

Bir soru üzerine Beşiktaş'ı tebrik eden Üzülmez, "Şu anda Gençlerbirliği'nin teknik direktörü olarak yapacağım açıklamalar belki yanlış anlaşılabilir. Ben son 2-3 haftaya kadar yarışın süreceğini söylemiştim. Kadro kalitesi, oynanan oyun ve ofansif üretkenliğiyle Beşiktaş'ın biraz daha hak ettiğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.