Maçın ardından

Maçın ardından
- Beşiktaş İkinci Başkanı Çebi: - "Bu şampiyonluk bir tarihtir. Kayıtlara da geçecektir"- Kulüp basın sözcüsü Albayrak: - "Herkesi yenerek şampiyon olduk. Omuz omuza bugünlere geldik"


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Osmanlıspor'u 3-1 yenerek şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş'ta büyük sevinç yaşanıyor.

Maçın ardından basın mensuplarına konuşan siyah-beyazlı kulübün ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, tarihi bir şampiyonluk yaşadıklarını söyledi.

Statları olmadan büyük bir mücadele verdiklerini belirten Çebi, "Hem stat anlamında hem de şampiyonluk anlamında sona geldik. Evsiz barksız, sağda solda maç yaparak, deplasmanda oynayarak şampiyon olduk. Onun için bu şampiyonuk bir tarihtir. Kayıtlara da geçecektir." diye konuştu.

Şampiyonlukta çok emek ve alın teri olduğunu belirten Çebi, "Başkana, hocamıza, oyuncularımıza ve taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Onların sayesinde biz buraya gelip, kupayı kaldırdık." ifadelerini kullandı.

Gelecek yıl üçüncü yıldızı takmak istediklerini belirten siyah-beyazlı kulübün ikinci başkanı, göreve geldikleri ilk günden itibaren profesyonelleşmeye önem verdiklerini belirterek, "Herkesin çok büyük emeği var. Kolay olmadı. Zoru başardık. Şenol Güneş'e Ümraniye'yi teslim ettik. Doğru karar aldığımızı bugün görüyoruz" şeklinde konuştu.

Çebi ayrıca, kendilerinin Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda maç yapmasına izin veren Başakşehir Kulübü'ne de teşekkür ederek, "Zor günlerimizde yanımızda oldular." ifadelerini kullandı.

Ahmet Nur Çebi, şampiyonluk yarışına girdikleri rakiplerini de tebrik ederek, "Rakiplerimiz iyi ki var. Onlar da ter akıttılar. İyi ki güçlüler. Bizimle birlikte şampiyonluğu kovaladılar. O yüzden bu şampiyonluk çok kıymetli." dedi.


- Albayrak: Herkesi yenerek şampiyon olduk


Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak, şampiyonluğu sonuna kadar hak ettiklerini söyledi.

Bugünlere omuz omuza geldiklerini belirten Albayrak, "Biz herkesi yenerek şampiyon olduk. Bu şampiyonlukta Samet Aybaba'nın da Slaven Bilic'in de emekleri var. Şampiyonluğu sonuna kadar hak ettik." diye konuştu.

Göreve ilk geldikleri günlerde kendileri için, "İki ay sonra kulübü kayyuma teslim edecekler. Sahaya çıkamayacaklar" şeklinde konuşulduğunu vurgulayan Metin Albayrak, "O günden beri çok çalıştık. Gece gündüz çalışarak bugünlere geldik. Çok iyi bir hocayla anlaştık. İki buçuk yıl çok zor günler geçirdik. Kimse bize stadını vermedi. O yüzden bunlar alnından öpülecek çocuklar" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.