Maçın ardından

Maçın ardından
- Beşiktaşlı futbolcu Gomez:- "Beşiktaş dışında hiçbir takımla görüşmedim"- "Beşiktaş gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak. Çok olumlu duygulara sahibim"


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Osmanlıspor'u 3-1 yenerek şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş'ın yıldız ismi Mario Gomez, siyah-beyazlı ekipteki geleceğinin yakın zamanda belli olacağını söyledi.

Karşılaşmanın ardından açıklamada bulunan Mario Gomez, "Beşiktaş dışında hiçbir takımla görüşmedim. Kariyerimin önceki dönemlerinde bir kez nisan ayında böyle bir karar almıştım ve o zaman bir hata yaptığımı düşünüyorum. Şimdi tekrar bir hata yapmak istemedim." dedi.

Takımdaki geleceğine değil, şampiyonluğa odaklandığını ve bunu kuüp başkanı Fikret Orman'a da görüşmelerinde söylediğini aktaran Gomez, "Tatil döneminde menajerim başkanımızla görüşmeleri yapacaktır. Burada sahip olduğum imkanları biliyorum. Beşiktaş gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak. Çok olumlu duygulara sahibim." ifadelerini kullandı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.