Maçın Ardından

Maçın Ardından
Büyükşehir Gaziantepspor Teknik Direktörü Diyadin:"Sanırım artık takımın, daha kısmetli bir hocaya ihtiyacı var"- Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Buz:"Futbolcularımız özverili oynayarak ve inanarak, sahadan galibiyetle ayrıldı"


GAZİANTEP (AA) - TFF 1. Lig'in 21. haftasında sahasında Evkur Yeni Malatyaspor'a 2-1 yenilen Büyükşehir Gaziantepspor'un teknik direktörü Metin Diyadin, "Sanırım artık takımın, daha kısmetli bir hocaya ihtiyacı var." dedi.

Diyadin, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, daha önceki haftalarda olduğu gibi Malatya ekibine karşı da iyi oyun sergilediklerini söyledi.

Güzel futbolun karşılığını alamadıklarını dile getiren Diyadin, şöyle konuştu:

"Mağlup olmamıza rağmen oyuncularımı kutluyorum. Evkur Yeni Malatyaspor, bu ligin hücum anlamında en iyi organize olmuş takımı. Buna rağmen çok fazla pozisyon ürettik. Geldiğim günden beri olmayan bir şeyler var. Bunu kısmet olarak kendime bağlıyorum. Tüm oyuncularımı çalışma disiplini ve arzusu nedeniyle tebrik ediyorum. Çok doğru futbol oynayan bir takım olduğumuza inanıyorum. Gelinen süreçte enerjimiz de düşüyor. Sanırım artık takımın, daha kısmetli bir hocaya ihtiyacı var. Bu anlamda herkese teşekkür ediyorum."

Diyadin, bir gazetecinin "İstifa mı ediyorsunuz?" şeklindeki sorusuna "Evet tabii ki. Takım için daha kısmetli ve biraz daha şanslı bir hoca iyi olacaktır." diye yanıt verdi.


- Evkur Yeni Malatyaspor cephesi


Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz ise iki takım açısından da çok önemli bir maçı kazandıkları için mutlu olduğunu ifade etti.

Gaziantep deplasmanına Ferhat Kiraz ve Murat Akça gibi takım adına önemli oyunculardan yoksun geldiklerini hatırlatan Buz, "Futbolcularımız özverili oynayarak ve inanarak, sahadan galibiyetle ayrıldı. Burada bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Maç bitimine kadar gerçekten hiç susmadılar. Onlara ve futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.