Maçın Ardından

Maçın Ardından
- Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Çebi: "İyi bir kura çeker ve yolumuza devam ederiz"


İSTANBUL (AA) - UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Hapoel Beer-Sheva'yı eleyerek bir üst tura yükselen Beşiktaş'ta ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, iyi bir kura çekerek yollarına devam etmek istediklerini söyledi.

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Çebi, "İnşallah bir sonraki turda iyi bir kura çeker ve yolumuza devam ederiz. Her takımı çok ciddi göreceksiniz. Herkesin emeği var, saygı duyacaksınız. 'O takım kolay, bu takım basit' diye bir şey söylenemez." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'la oynanacak derbi maçıyla ilgili olarak da konuşan Çebi, şunları kaydetti:

"Ligde avantajımız olduğunu kabul edebiliriz ama işimiz hala çok zor. Oynanmamış 13 maçımız var ve her biri çok önemli. Küme düşme mücadelesi veren takımlar var ve o takımlar çok çetin maçlar çıkaracaktır. Her maçı derbi gibi görmemiz gerekiyor. Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanan maçlar derbi konusunda ritüel anlam taşıyor. Fakat şampiyonluk çok basit bir şey değil. Hepimizin tek vücut olduğu bir mücadele dönemi çoktan başladı ve sonuna kadar devam etmek zorunda."

Çebi, maçın hakemi Bülent Yıldırım ile ilgili bir soruya ise "Bülent Yıldırım çok eski bir hakem. Türkiye Futbol Federasyonunun tayin ettiği bir isim. Çıkıp adaletli ve hakkaniyetli maç yöneteceğinden şüphem yok. Umarım hata yapmaz." şeklinde cevap verdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.