Maçın Ardından

Maçın Ardından
- Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Işık: "Adanaspor bugün oynadığı futbolu ligin tamamında oynasa başka bir yerde olurdu"


İSTANBUL (AA) - Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Candaş Tolga Işık, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Adanaspor'u 3-2 mağlup ettikleri maçın kendileri açısından güzel bittiğini söyledi.

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Işık, "Çok güzel bir maç seyrettik. Adanaspor bugün oynadığı futbolu ligin tamamında oynasa başka bir yerde olurdu. Puan farkı ne olursa olsun matematiksel olarak kesinleşmeden 'şampiyon olduk' demek bu camianın değerleriyle örtüşmemekte." şeklinde konuştu.

Olympique Lyon maçında alınan sonuca üzüldüklerini vurgulayan siyah-beyazlı yönetici, "Olympique Lyon maçı Beşiktaşlıları olduğu gibi bu bayrağın altında yaşayan herkesi üzmüştür ama bizim için ana hedef üçüncü yıldızı takmak. Camia olarak buna kenetlendik." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.